Ponferradina-Barça B: Toca conquerir El Toralín

Ponferradina-Barça B: Toca conquerir El Toralín

El Barça B jugarà aquest diumenge (17 hores) davant una Ponferradina que està imbatuda a casa Els homes d’Eusebio buscaran fer un bon partit a El Toralín i treure els tres primers punts de la temporada a domicili

El Barça B disputarà aquest diumenge un altre partit complicat a domicili davant un rival, la Ponferradina, que se sent fort a casa i són molt fiables a El Toralín. L’equip de Claudio Barragán encara no ha cedit cap derrota al seu estadi, on ha guanyat l’Hèrcules (5-1) i el Sabadell (2-0) i va empatar davant l’Sporting.

El filial, per la seva banda, buscarà en terres lleoneses els tres primers punts de la temporada a domicili. L’equip blaugrana es troba amb 10 punts i dotzè a la classificació de la Lliga Adelante, mentre que la Ponferradina és novè amb 11 punts.

Adama, segona convocatòria

Adama Traoré està inclòs per segona vegada en una convocatòria del Barça B i és la primera d’aquesta temporada. L’extrem, que encara no ha debutat amb el filial, ja va anar a Sòria la temporada passada però no va poder disputar cap minut.

De Glasgow a Ponferrada

Tonny Sanabria i Adama van ser protagonistes de la victòria de la segona jornada de la UEFA Youth League que va aconseguir l’equip juvenil del Barça davant el Celtic a Glasgow (1-2) dimarts passat. Sanabria va ser l’autor dels dos gols dels blaugranes i Adama va ser un dels jugadors visitants més perillosos gràcies a la seva velocitat i qualitat per banda dreta.

Una victòria per a cada equip

La temporada passada el Barça B i la Ponferradina van guanyar un partit cadascun. A Ponferrada dos gols de Deulofeu no van servir per sumar punts ja que el resultat final va ser de 3 a 2. Al Mini, però, el filial va vèncer als lleonesos (2-1) amb gols de Luis Alberto i Lobato.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut