Mallorca-Barça B: A lluitar per la victòria a l’Iberostar Estadi

Mallorca-Barça B: A lluitar per la victòria a l’Iberostar Estadi

Els balears, que estan dos punts per sobre del Barça B, estrenen entrenador: l’exblaugrana Lluís Carreras Eusebio recupera Edu Bedia i Bagnack però perd per sanció Samper, l’únic jugador que havia participat en tots els partits fins al moment

El filial blaugrana jugarà aquest dissabte (20 hores, Esport3 i LaLigaTV.es) davant del Mallorca la 28a jornada de la Lliga Adelante en un estadi de Primera. Després de dues derrotes consecutives, contra el Castella i el Recreativo, els d’Eusebio Sacristán buscaran la victòria davant un Mallorca que estrena entrenador: Lluís Carreras.

Millorar les prestacions a domicili

El filial d’Eusebio Sacristán vol millorar les prestacions a domicili, on els números són menys bons que al Miniestadi. Per ajudar a aconseguir els tres punts a l’Iberostar Estadi, el filial recupera Edu Bedia i Bagnack després de complir un partit de sanció per acumulació de targetes grogues, però perd Samper pel mateix motiu. Es dóna la situació que Samper és l’únic jugador que ha participat en tots els partits de la temporada fins al moment. Munir, jugador del Juvenil A, també ha entrat a la convocatòria.

Per a Dani Nieto serà un partit especial ja que es va fer com a jugador al planter mallorquinista. Un Mallorca on ara juguen altres jugadors sorgits del planter blaugrana com Miño, Riverola i Àlex Moreno, que es retrobaran amb els seus companys dissabte a les 20 hores per lluitar pels tres punts.

Situacions similars

En el que va de Lliga, els mallorquinistes han estat un equip irregular, tot i estar a dos punts del play-off i dos punts per sobre dels blaugranes. De fet, el balanç en els 27 partits jugats no pot ser més simètric: nou victòries, nou empats i nou derrotes. A casa, però, han aconseguit 22 punts i a fora, només 14.

A l’Iberostar Estadi han aconseguit sis victòries de les nou a la Lliga, quatre empats i quatre derrotes. Els últims dos partits a casa han acabat amb derrota (1-3 contra l’Sporting i 0-1 davant de l’Hèrcules), una llosa massa pesant per a José Luis Oltra, recentment destituït i que ha deixat pas a l’exblaugrana Lluís Carreras, que s’estrenarà a la banqueta contra el Barça B. El de Sant Pol de Mar va jugar un total de 70 partits amb el filial blaugrana i va marcar més de 20 gols.

L’equip balear va baixar a la categoria de plata la temporada passada i compta amb jugadors de molta qualitat i experiència a Primera Divisió com Aouate, Antonio López, Nunes, Martí, Geijo o Hemed.

Històricament complicat

El filial blaugrana i el Mallorca s’han enfrontat 21 vegades a la seva història, amb un balanç favorable als balears d’onze victòries, quatre empats i cinc victòries del Barça B. De fet, l’última victòria blaugrana a Mallorca va ser la temporada 1984/85 (0-1) amb gol de Carlos. Tot i això, el Barça B fa 15 enfrontaments que no guanya el Mallorca, ni a casa ni a domicili. El precedent més recent, el partit de la primera volta, va acabar (0-1) amb gol de Víctor Casadesús, ara al Llevant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut