Las Palmas – Barça B: S’amplia la ratxa de victòries (0-2)

Las Palmas – Barça B: S’amplia la ratxa de victòries (0-2)

Les dianes d’Espinosa i Munir han estat suficients per tombar un Las Palmas que ha desaprofitat un llançament de penal per avançar-se en el marcador

De menys a més. El Barça B ha completat una evolució en línia ascendent per sumar la seva quarta victòria consecutiva, aquesta vegada al camp del Las Palmas. S’ha passat del domini dels canaris a l’encert barcelonista. Els blaugranes han aprofitat l’error de Momo en el llançament de penal per sentenciar el matx amb dianes d’Espinosa i Munir al tram final.

Sense contemplacions

Més intenció dels locals amb una pressió en la línia més defensiva dels blaugranes. Els d’Eusebio, però, han intentat frenar la persistència local amb jugades trenades i sortides amb rapidesa cap a l’àrea rival. El bon criteri en la circulació de la pilota ha permès als visitants fer mal amb passades als espais que deixava la defensa canària.

Les millors ocasions, però, han estat per als locals. Masoud ha creat perill amb internades per l’esquerra però no les ha finalitzat amb encert. El canari Sandro ha disposat de la millor per als blaugranes però el seu xut s’ha passejat per davant la porteria.

Masip, molt segur

El domini canari s’ha accentuat davant un Barça B que ha cedit terreny perquè els locals creessin en l’apartat ofensiu. Tot i això, Denis ha disposat d’un xut que ha sortit fregant el travesser en la segona ocasió dels blaugranes.

Masip, però, ha tornat a estar providencial una vegada més per marxar al descans amb empat a zero. Primer en una xilena d’Apoño i posteriorment en un xut llunyà que ha blocat amb seguretat.

Del penal als gols d’Espinosa i Munir

Malament ha començat el segon temps per als homes d’Eusebio. Bagnack ha comès penal davant Aranda i es preveia el pitjor. Momo, després de col·locar la pilota dues vegades, ha enviat el llançament per sobre el travesser.

L’errada ha esperonat els ànims locals, que s’han abocat a l’atac. Els blaugranes s’han aprofitat de la rauxa local per imposar el seu criteri en la línia ofensiva i encetar el marcador. Espinosa ha habilitat un recent entrat Munir que, al primer toc, l’hi ha tornat i el ‘10’ ha marcat un gol amb dedicatòria especial per a Tito Vilanova (0-1, min 75).

Els locals s’han llançat a l’atac per intentar igualar el matx però no han trobat l’encert necessari i, una vegada més, han topat amb Masip. La sentència l’ha posat Munir, aprofitant una passada a l’espai, una bona definició amb la cama esquerra (0-2, min 90). Munir també ha dedicat el gol a l’exentrenador blaugrana i l’equip, la seva bona ratxa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut