Jordi Masip: “Aspirem al màxim”

Jordi Masip: “Aspirem al màxim”

El porter del filial es mostra confiat amb les possibilitats de l’equip d’acabar a les posicions capdavanteres A títol personal, se sent amb moltes ganes de demostrar que mereix la titularitat després de superar la lesió de la mà dreta

Abans de rebre l’Alabès aquest dissabte al Mini (18.00 hores, Esport3), el porter del filial Jordi Masip ha valorat la situació de l’equip i també la seva personal al programa ‘ADN’ de Barça TV. Els d’Eusebio encadenen tres partits sense perdre i la dinàmica aquest 2014 és molt positiva. De fet, l’equip ocupa ara mateix la vuitena posició de Segona a només un punt de la zona de promoció d’ascens.

Sense límits

Tot i ser conscient de la dificultat d’aquesta Lliga, Masip creu que no s’han de posar límits: “Aspirem al màxim, que és quedar entre els sis primers, i si es pot entre els tres, millor”. Masip creu que sent ells mateixos és com millor poden anar les coses: “Nosaltres hem de tenir clara la nostra idea i la nostra filosofia. Els equips es veuen sotmesos pel nostre joc i la nostra manera de jugar. Penso que podem guanyar qualsevol”, ha sentenciat.

Pel que fa al partit de dissabte, sap que l’Alabès vindrà necessitat de punts: “Vindrà a l’estadi a guanyar, serà atrevit i ens pressionarà”. L’equip basc és penúltim amb 33 punts, 8 menys que els blaugranes.

Agafant confiança

Masip, que ha recobrat la titularitat després de recuperar-se de la lesió del quart metacarpià de la mà dreta, es mostra satisfet amb el seu rol a l’equip: “Tinc la confiança del míster i intento treballar cada dia per guanyar-me la titularitat. A part de la lesió, he jugat i estic amb molta il·lusió i moltes ganes”. També ha reconegut les seves aspiracions: “Jo sempre somio a arribar al primer equip del Barça; sóc un nen que sempre ha estat del Barça”.

Finalment, s’ha atrevit a fer una predicció de cara al Clàssic de diumenge: “Un 0 a 2”, ha pronosticat el jove porter.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut