Ilie Sánchez: “Som un equip ple d’il·lusió”

Ilie Sánchez: “Som un equip ple d’il·lusió”

El capità del Barça B analitza l’inici de temporada a Segona Divisió i elogia les noves incorporacions al conjunt del filial

El més veterà de l’equip. Ilie Sánchez enceta la cinquena temporada al Barça B carregat d’energia i positivisme amb l’equip de la nova temporada 2013/14. “Som un equip ple d’il·lusió, amb nous jugadors que pugen del Juvenil. Això és molt important perquè se segueix comptant amb els que pugen des de baix, ha dit el migcampista en declaracions al programa ‘ADN Barça’ de BarçaTV emès aquest dijous a la tarda.

Clar i sincer. “Sóc un més de l’equip. Intento involucrar-me perquè tothom estigui content perquè això és la base perquè tothom funcioni, ha expressat el capità del filial.

Reptes a Segona Divisió

Ilie, de 22 anys, ha analitzat l’inici del nou curs a la categoria de plata: “La Segona Divisió és complicada. Hi ha menys nivell individual que a Primera, però els equips estan molt ben fets i saben a què jugar”. Tot i la dificultat, el jugador de Barcelona és optimista i es marca un objectiu inicial ben alt: “Aspirem a quedar al més amunt possible de la classificació. Anirem jugant partit a partit i, a mesura que avanci el campionat, analitzarem les expectatives que ens hem marcat a l’inici de temporada”.

Noves incorporacions

El migcampista i columna vertebral del filial blaugrana ha analitzat els nous fitxatges del Barça B: “Edu Bedia, Dani Nieto i Adrià Ortolà són uns cracs com a persones, sembla que portin anys en aquest vestuari. Com a jugadors, tenen nivell i ens estan ajudant molt”. Ilie també ha parlat de Denis Suárez, cap al qual s’ha desfet en elogis: “Fa una setmana que el tenim i se li veuen coses molt interessants. És un jugador a qui espera un bon futur”.

Sergi Samper

Sergi Samper s’ha incorporat aquest nou curs al Barça B procedent de l’equip Juvenil. El jugador que puja de categoria comparteix posició amb el capità del filial. “És un jugador espectacular. Entén moltíssim la posició i tècnicament és molt bo”, ha dit Ilie, que ha afegit: “Samper ha passat per totes les categories del futbol base blaugrana i ha estat un referent en cada equip. Confiem que ens pugui ajudar molt aquesta temporada”.

El capità del Barça B ha enviat ànims a Sergio Juste, que ha estat intervingut aquest dimarts de la ruptura de la plàstia del lligament encreuat anterior del genoll dret: “Està passant un moment molt difícil, tot i que està molt animat. L’esperem amb els braços oberts”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut