FC Barcelona B - SD Eibar: S’imposa l’Eibar (0-2)

FC Barcelona B - SD Eibar: S’imposa l’Eibar (0-2)

Després del triomf al camp de l’Alabès, el Barça B no ha pogut amb l’Eibar al Miniestadi

El Barça B ha patit la tercera derrota consecutiva al Miniestadi, aquesta vegada a mans d’un Eibar que no li ha deixat ensenyar el futbol mostrat la setmana anterior en el triomf a Mendizorroza. Li ha costat moltíssim al quadre d’Eusebio davant d’un adversari rocós, molt físic i amb les idees nítides. Un minut fatídic a l’hora de partit, amb gol visitant i expulsió local, acabaria decidint.

Dificultats inicials

El partit ja havia engegat amb la dinàmica desitjada per l’Eibar. No se sentia còmode el Barça B davant d’un rival molt ordenat que creava perill repetidament a pilota aturada i en ràpides transicions. Com la que ha protagonitzat Morales al minut 14: s’ha plantat davant de Masip, però Ilie arribaria a temps per desviar el xut, que ha acabat topant amb el pal. Els bascos amenaçaven per la seva banda esquerra, encara que Bagnack es mostrava impecable en la correcció.

Penal al travesser

El filial, amb les línies un pèl separades, respirava quan entraven en joc els seus homes més creatius. De totes maneres, a Espinosa, Denis Suárez o Edu Bedia els costava enllaçar amb Dongou -que havia substituït el lesionat Sandro al minut 17- i Dani Nieto. Una acció ha sacsejat el matx abans del descans. Al 43 Patric cometia un clar penal i Arruabarrena el llançava a l’estil Panenka al travesser. El Barça B reaccionaria amb orgull i, tot seguit, originava les dues oportunitats més perilloses del primer temps en una internada de Nieto i, sobretot, en una rematada de cap de Dongou massa alta quan ho tenia tot a favor.

Doble cop

El pas pels vestidors calmaria els ànims i deixaria el partit més a prop dels 43 minut inicials que de la bogeria viscuda després del penal. Semblava que, de mica en mica, el domini del Barça B s’intensificava i que fins i tot tenia la situació força controlada en el moment que Eizmendi ha avançat l’Eibar amb una rematada de cap al segon pal (min 56). Per acabar-ho d’adobar, a continuació Patric ha estat expulsat per doble amonestació. Es complicava, i molt, la remuntada local.

Contraatac definitiu

Tot i la inferioritat numèrica, el filial ha aconseguit fer recular l’Eibar i acostar-se amb cada cop més insistència als dominis del porter Irureta. Eusebio ha assumit riscos i les acaballes s’han convertit en un atac constant local amb contres claríssimes basques. En una d’aquestes ha firmat el segon Morales (min 82), amb el qual ha tancat definitivament el matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut