Eusebio: “Volem recuperar bones sensacions”

Eusebio: “Volem recuperar bones sensacions”

El Barça B s’ha entrenat aquest divendres per última vegada abans del partit de Girona d’aquest dissabte (18 hores, Esport3) Agostinho Cá, Sandro, Quintillà, Espinosa i Bañuz són les novetats a la llista de convocats

El Barça B ha preparat el partit d’aquest dissabte amb el Girona (18 hores, Esport3) amb la idea de tornar al camí dels bons resultats. Un esperit positiu que ha de portar els jugadors d’Eusebio a intentar sortir de les posicions de descens en un camp molt complicat com és el Montilivi.

“Volem canviar la nostra dinàmica i recuperar bones sensacions. Per això ens preparem. Hem de reafirmar-nos en tot allò bo que tenim. Fent les coses bé sempre tindrem opcions de guanyar partits”, explicava Eusebio aquest divendres.

Bona feina durant la setmana

“Tots els jugadors han estat treballant bé i espero que estiguin endollats i ficats en el partit. Esperem que tots els jugadors donin el màxim. Cada dia és una oportunitat per créixer i millorar. No hem de caure en el desànim si les coses no van bé. Hem de tenir força per seguir confiant en el nostre joc”, afegia l’entrenador blaugrana.

Cinc novetats a la convocatòria

El filial viatjarà aquest dissabte a les 11.30 hores cap a Girona amb les novetats d’Agostinho Cá, Sandro, Espinosa, Quintillà i Bañuz respecte a l’anterior partit. Sandro i Cá han rebut l’alta aquesta setmana i estan disponibles. En el cas del portuguès d’origen guineà, és la primera convocatòria aquesta temporada després de la seva operació de menisc. Per la seva banda, Joan Román és baixa per molèsties a l’adductor dret.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut