fcb.portal.reset.password
Eusebio mirant a càmera

Eusebio, durant l'entrevista / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Eusebio Sacristán va repassar l’exitosa temporada del filial blaugrana en una entrevista concedida a Barça TV en què va afirmar que “visualitzava la temporada tal com ha passat”. “Era el que esperava i desitjava que passés, i crec que el convenciment del que ha de liderar un grup és molt important perquè les coses vagin en aquella línia”, ha afegit el tècnic del Barça B.

Il·lusió i treball

Preguntat per la dificultat de pal·liar les baixes de la plantilla respecte a la temporada passada, el tècnic de La Seca té un argument molt clar: “M’il·lusiona molt el que veig en aquest equip cada any i m’il·lusionava la temporada passada, però també pel que venia aquesta temporada. Venien Sandro, Samper, Adama, Munir, han estat un munt de jugadors com Pol, Babunski... Molts jugadors que percebia que ens podien oferir coses interessants”. En aquesta línia, l’entrenador del filial afirma estar en el millor lloc possible: “El bo que tenim aquí és que quan t’adones dels jugadors que vénen per darrere, un es comença a il·lusionar”.

Suport del Club

La temporada del Barça B ha anat de menys a més, fins i tot va arribar a estar en descens al mes de novembre. En aquest sentit, Eusebio va ser clar: “Gràcies a Déu al Club es treballa amb tranquil·litat, en el sentit que la direcció esportiva va prendre una decisió a principi de temporada que era triar aquest grup de jugadors consensuats amb mi, en el qual vaig estar d’acord, fer l’aposta que el Barça B estigués integrat per molts jugadors d’una edat jove però amb un nivell de qualitat alt. I vam decidir fer l’aposta”.

Tornar a dalt