Eusebio: “Serà un partit molt igualat i disputat”

Eusebio: “Serà un partit molt igualat i disputat”

Eusebio Sacristán ha analitzat el proper rival del Barça B, el Lugo, un equip amb una proposta futbolística similar a la blaugrana El filial viatjarà a terres gallegues amb els vint jugadors disponibles de la plantilla

El Barça B ha fet l’últim entrenament aquest divendres abans de viatjar aquesta tarda de divendres a Lugo, on demà disputarà el partit de la 23a jornada de Lliga a l’Ángel Carro (20 hores, Esport3). La sessió preparatòria ha comptat amb tots els jugadors disponibles a excepció de Dongou, que s'ha entrenat amb el primer equip.

Amb els vint disponibles a Lugo

Eusebio Sacristán ha convocat els vint jugadors disponibles. Masip, Espinosa i Sandro són les novetats de la llista. El porter i el davanter ja estan totalment recuperats de les seves respectives lesions i Espinosa torna després d’un partit de sanció. Agostinho Cá no s’ha entrenat ja que el Barça i el Girona han arribat a un acord per una cessió fins al 30 de juny de 2014.

“Espinosa ens està donant un rendiment molt alt. Ha fet un pas endavant després de dues temporades que ha treballat molt dur. Ha incrementat les seves condicions amb unes altres que ha anat incorporant. La seva tornada és molt positiva per a nosaltres”, ha explicat Eusebio aquest divendres.

“Sandro ha estat a un bon nivell, però a causa d’algunes lesions no ha tingut continuïtat. Esperem que torni en perfectes condicions”, ha afegit el tècnic blaugrana.

Estils similars

El Lugo es caracteritza per proposar un estil futbolístic molt similar al blaugrana, en què volen controlar els partits a partir de la possessió de la pilota. “Segur que aquest partit serà molt igualat i disputat, com ho són tots els partits d’aquesta categoria. Tots dos equips apostem per un futbol similar. El Lugo té una proposta molt atractiva, de toc, possessió i atac”, ha comentat Eusebio.

“Nosaltres ens hem de centrar en la nostra feina i seguir en la nostra línia d’intensitat. Anem amb la mentalitat d’aconseguir fer un bon partit”, ha conclòs el de La Seca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut