Eusebio Sacristán: “L’equip té personalitat”

Eusebio Sacristán: “L’equip té personalitat”

El Barça B ha acabat de preparar el partit davant l’Sporting d’aquest dissabte (18 hores, Esport3) sense Dongou i Lucas, que s’han entrenat amb el primer equip Eusebio ha inclòs a la convocatòria els divuit jugadors disponibles de la plantilla

El Barça B ha fet l’últim entrenament aquest divendres abans de disputar demà l’últim partit de l’any 2013 davant l’Sporting de Gijón (18 hores, Esport3) al Miniestadi. En la sessió preparatòria han participat els jugadors disponibles i Munir, del Juvenil A. Per la seva banda, Dongou i Lucas ho han fet amb el primer equip.

Un cop finalitzat l’entrenament, Eusebio ha donat la llista de convocats, en què han entrat els divuit jugadors disponibles: Bañuz, Ortolá, Sergi Gómez, Patric, Planas, Ilie, Joan Román, Espinosa, Babunski, Bagnack, Samper, Denis Suárez, Pol Calvet, Dani Nieto, Lucas, Edu Bedia, Adama i Sanabria.

En els entrenaments d’aquesta setmana ha participat, per seguir recuperant-se de la seva lesió, l’exjugador del Barça B i en aquests moments sense equip Cristian Lobato.

Rival d’entitat abans de vacances

L’Sporting serà el dur rival que es trobarà el Barça B abans d’agafar uns dies de vacances nadalenques. “L’Sporting és un rival històric amb molts jugadors que han jugat a Primera Divisió. Serà un partit emocionant i molt disputat. Els asturians són un equip amb gran projecció. Ja ha assimilat que està en aquesta categoria i està en el seu moment de creixement”, ha explicat Eusebio aquest divendres.

Bones sensacions el 2013

Eusebio ha valorat l’any esportiu del seu equip i s’ha mostrat molt satisfet del rendiment. “Estic molt content i orgullós del meu equip. Han treballat molt bé, amb bona mentalitat i tenen molta qualitat. Estem funcionant molt bé. Estic molt satisfet de com hem afrontat les situacions difícils. Hem sabut mantenir la calma; no és fàcil per a aquest grup tan jove”, ha explicat.

Estil innegociable

“Tenim un equip molt jove que viu situacions noves i ens enfrontem a rivals molt durs. Tenim jugadors amb personalitat. El nostre estil de joc és treure la pilota des del darrere i els animem que tinguin aquest atreviment. Això fa que puguin tenir alguna errada. Però aquesta és la nostra força per ser fidels al nostre estil de joc”, ha comentat l’entrenador de La Seca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut