Eusebio Sacristán: “Hem de donar forma a l’equip i ens hem de conjuntar”

Eusebio Sacristán: “Hem de donar forma a l’equip i ens hem de conjuntar”

L’entrenador del Barça B valora positivament l’inici de la pretemporada de l’equip filial a Torremirona “Som conscients de les dificultats de la Segona Divisió. Guanyar cada partit i cada punt és molt complicat, però comptem amb gent jove de molt talent”

Des del 12 de juliol passat el Barça B es troba preparant la nova temporada 2013/14 a Torremirona. L’entrenador del filial blaugrana, Eusebio Sacristán, ha parlat amb Barça TV i www.fcbarcelona.cat per valorar aquest inici de pretemporada. “Necessitem estar junts, coneixe’ns i saber els conceptes que volem treballar. Hem de donar forma a l’equip i ens hem de conjuntar”, explica el tècnic de La Seca.

Sensacions positives

Tot i les dificultats de jugar a la Segona Divisió, Eusebio és optimista amb la feina i l’esforç dels seus jugadors: “Guanyar cada partit i cada punt és molt complicat, però comptem amb gent jove de molt talent. Hem de lluitar pels objectius importants”, comenta l’ara entrenador i exjugador del Dream Team, que afegeix: “Anem configurant la plantilla per a un equip sòlid i competitiu. Seguim treballant per reforçar-nos i ser millors”.

Així mateix, l’entrenador del Barça B valora molt positivament el salt de jugadors que prèviament jugaven en categories inferiors del Club: “Hem d’aprofitar l’energia i la força dels juvenils. Ells ja coneixen la idea de joc, aporten intensitat i ritme”, diu Sacristán.

Dani Nieto, desequilibri i gol

El davanter Dani Nieto és una de les novetats del Barça B per a aquest nou curs. L’entrenador blaugrana no dubta a elogiar el potencial de l’exjugador de l’Alcorcón: “Té unes característiques que ens aniran molt bé. Té desequilibri i capacitat per fer gol. Estem contents de tenir-lo entre nosaltres”, explica Eusebio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut