Eusebio: “No renunciem a res”

Eusebio: “No renunciem a res”

El Barça B ha fet l’última sessió preparatòria abans d’enfrontar-se aquest dissabte (20 hores, Esport3 i LaLigaTV.es) al Sabadell a la Nova Creu Alta Eusebio ha convocat els 18 efectius disponibles, ja que Sandro, Planas, Campins i Juste són baixa

El Barça B ha finalitzat aquest divendres la seva preparació abans d’encarar aquest dissabte el partit davant d’un Sabadell que aspira a poder jugar els play-off (20 hores, Esport3 i LaLigaTV.es).

El filial es desplaçarà a Sabadell aquest dissabte a les 18 hores amb els 18 jugadors disponibles. Sandro és baixa per precaució després d’una lesió a l’isquiotibial esquerre. Per la seva banda, Planas seguirà de baixa entre tres i quatre setmanes, i Campins i Juste continuen evolucionant favorablement de les seves respectives lesions.

Així, els 18 jugadors convocats són els següents: Bañuz, Masip, S. Gómez, Patric, Ilie, Dongou, Espinosa, Grimaldo, Babunski, Edgar Ié, Bagnack, Samper, Denis Suárez, D. Nieto, Lucas, Edu Bedia, Adama i Munir.

Amb mentalitat guanyadora

El filial blaugrana té la possibilitat de seguir a la part alta de la classificació de la Lliga Adelante -ara mateix és tercer- si aconsegueix guanyar a la Nova Creu Alta davant del conjunt arlequinat.

“Hem de competir aquest partit amb intensitat i amb molta mentalitat. Primer de tot estem centrats en aquest partit i veurem fins a on ens porta. Volem anar partit a partit sense renunciar a res. Anem a buscar el màxim. A les jornades finals de Lliga habitualment hi ha resultats sorprenents i tot pot passar”, ha explicat Eusebio aquest divendres.

“Veig els meus jugadors molt ficats en el partit i en el que queda de Lliga. Volem aconseguir fer coses grans aquesta temporada. Quan l’equip treballa els partits des del principi fins al final amb humilitat i intensitat alta tenim més possibilitats de treure resultats positius”, ha afegit.

Rival complicat a casa

Els blaugranes encaren aquest partit després d’encadenar cinc jornades a domicili sense conèixer la derrota, però esperen un Sabadell molt fiable a casa. “El Sabadell és molt bon equip. Està aconseguint molt bons resultats a casa i tenen molt poder ofensiu. Nosaltres estem preparats per fer un bon partit per tornar al camí de la victòria després de la derrota davant el Còrdova”, ha analitzat l’entrenador blaugrana.

“Estic molt satisfet amb la meva feina aquesta temporada i la bona temporada que està oferint el meu equip. Això ja m’omple”, ha conclòs el de La Seca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut