Eusebio: “Mantenir-nos a dalt és un repte motivant”

Eusebio: “Mantenir-nos a dalt és un repte motivant”

El Barça B ha fet l’última sessió preparatòria aquest divendres abans d’enfrontar-se dissabte al Girona (19 hores, Esport3) al Mini en la jornada 35 Eusebio perd Patric al voltant de tres setmanes després d’haver recaigut d’un esquinç al turmell esquerre

El Barça B s'ha entrenat per última vegada aquest divendres abans del partit de demà amb el Girona (19 hores, Esport3) al Miniestadi corresponent a la jornada 35 de la Lliga Adelante. Eusebio ha pogut comptar amb gairebé tots els disponibles a excepció de Patric, que ha recaigut de l’esquinç de turmell esquerre i estarà entre dos i tres setmanes de baixa.

El Barça B, el millor de la segona volta

El filial blaugrana afronta el partit amb confiança després de ser el millor equip de la segona volta amb 24 punts (set victòries, tres empats i tres derrotes), empatat amb el Tenerife i el Deportivo. El Girona, per la seva banda, arriba al Mini penúltim però només a tres punts de la permanència, i fa tres setmanes que no coneix la derrota.

“Tots dos equips estem en situacions diferents a la classificació però estem en dinàmiques molt similars. El Girona serà un equip molt perillós que respectem molt. Vol sortir d’una situació complicada i ens posarà les coses difícils. Nosaltres hem de treballar bé el partit per seguir amb la bona dinàmica que portem”, ha explicat Eusebio aquest divendres.

“Serà un partit diferent del de la temporada passada. Preveiem un partit de molta igualtat. El seu moment és bo, demostra solidesa i confiança. Nosaltres també estem en un bon moment. Volem aprofitar aquesta dinàmica”, ha afegit.

El repte: mantenir-se a dalt

Els blaugranes tenen l’objectiu de seguir lluitant per intentar finalitzar al més amunt possible a la classificació final. “Estem en el límit per assegurar la permanència, que és el nostre primer objectiu. Treballarem per assegurar jugar a la Lliga Adelante la temporada vinent al més aviat possible. A més, ara que estem en les posicions de privilegi hem de fer tot el possible per no desenganxar-nos. És un repte molt motivant”, ha comentat l’entrenador blaugrana.

Els dinou convocats

Eusebio ha donat la llista de dinou convocats aquest divendres, en la qual destaca la inclusió dels dos juvenils campions d’Europa, Adama i Munir. La llista completa és la següent: Bañuz, Masip, S. Gómez, Planas, Ilie, Dongou, Espinosa, Grimaldo, Babunski, Edgar Ié, Bagnack, Samper, Denis Suárez, D. Nieto, Edu Bedia, Adama, Sandro i Munir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut