Eusebio: “Estem motivats davant un rival històric”

Eusebio: “Estem motivats davant un rival històric”

El Barça B prepara el partit d’aquest diumenge davant el Saragossa (17 hores, Esport3) a La Romareda amb la intenció de fer un bon matx davant d’un històric Eusebio ha valorat molt positivament la recuperació de Grimaldo i la seva plantilla

El Barça B tancarà aquest dissabte la preparació del partit davant el Saragossa d’aquest diumenge (17 hores, Esport3). El filial s'ha entrenat aquest divendres amb tots els jugadors disponibles i també hi han participat els jugadors del Juvenil A Munir i Riera per completar la sessió preparatòria.

La Romareda serà un escenari magnífic per examinar l’equip més jove de la categoria davant d’un dels equips amb més història del futbol espanyol. “El Saragossa és un rival històric i és un partit que ens motiva molt. Tenen un gran estadi. Afrontem el partit amb moltes ganes de fer una bona actuació”, ha comentat Eusebio aquest divendres.

Lluita per l’ascens

El Saragossa es troba en un bon moment de joc i resultats tot i no haver tingut un bon inici de temporada després del descens de categoria. Els aragonesos estan de ple en la pugna per tornar a la Primera Divisió. Eusebio ha valorat la seva situació i la del seu entrenador, Paco Herrera.

“Paco Herrera és un gran entrenador que sempre treu molt de rendiment de tots els seus equips. El Saragossa va tenir la paciència i la intel·ligència de seguir apostant per ell tot i l’inici irregular a la Lliga i ara en recullen els fruits”, ha explicat el preparador blaugrana.

Satisfet amb la plantilla

Eusebio Sacristán també ha volgut congratular-se per la bona feina que està fent la seva plantilla, que considera tancada a 31 de gener, últim dia del mercat hivernal.

“Tenim una bona plantilla. Estic molt content per la recuperació de Grimaldo, és un reforç molt important per a nosaltres. També tenim la possibilitat de comptar amb jugadors del Juvenil A en algun moment puntual. Aquests són jugadors molt interessants de cara al futur”, ha conclòs el de La Seca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut