El filial tornarà divendres a l’activitat

El filial tornarà divendres a l’activitat

El Barça B iniciarà aquest divendres la pretemporada amb les pertinents proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper Els blaugranes viatjaran a Navata el proper dissabte en una estada d’una setmana on s’enfrontaran a l’Escala i el Llagostera

El Barça B començarà a rodar aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper on a partir de les 8.30 hores del matí es realitzaran les rutinàries proves mèdiques als jugadors. Les proves es faran en torns i consistiran en una analítica de sang, composició corporal, avaluació respiratòria i cardiovasculars (prova d'esforç inclosa), ecografia cardíaca, visita podològica i test isocinètic de valoració de força de cames.

Absència dels sub-19

El filial iniciarà la pretemporada amb les absències de Sandro Ramírez i Edgar Ié, que estan concentrats amb les seleccions sub-19 d’Espanya i Portugal respectivament per disputar l’Europeu de la categoria del 20 de juliol a l’1 d’agost a Lituània. El juvenil Adama Traoré, que té previst fer la pretemporada amb el filial, també està a la concentració de la selecció espanyola per disputar aquest torneig.

Dissabte, a Navata

Per tercer any consecutiu el filial farà una estada a Torremirona, Navata. Els blaugranes arribaran aquest dissabte i s'hi estaran fins divendres, 19 de juliol. Durant l’estada en terres gironines els blaugranes jugaran dos partits amistosos davant l’Escala, el proper 16 de juliol (19 hores) i davant el Llagostera, el proper 19 de juliol (19 hores) al Nou Estadi Municipal de Palamós.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut