Eibar – Barça B: Un punt gràcies a Masip (0-0)

Eibar – Barça B: Un punt gràcies a Masip (0-0)

La gran actuació del porter barcelonista ha permès sumar un punt al camp del líder de la categoria Els blaugranes han tingut les seves opcions al primer temps però el domini local ha acabat sent hegemònic al tram final del matx

Els porters també fan sumar i avui ha quedat demostrat. Jordi Masip ha plasmat una actuació per emmarcar en l’empat del Barça B al camp del líder de la categoria, l’Eibar. Els locals han dominat des de bon principi però el conjunt d’Eusebio ha recuperat terreny a mesura que avançaven els minuts. A la represa, molt més protagonisme basc en l’apartat ofensiu, en què Masip ha estat un mur infranquejable.

Un Eibar fulgurant

Intensitat local als primers compassos, en què Masip, amb una demostració de reflexos, ha aconseguit desviar una rematada d’Eizmendi que ha acabat colpejant al pal. Els líders han sortit amb les intencions molt clares i han marcat el tempo de joc davant un Barça B recollit al seu camp.

La iniciativa local ha anat minvant a mesura que avançaven els minuts i els homes d’Eusebio ho han aprofitat per estirar les línies i mostrar-se presents a camp rival. Mitjançat combinacions, el filial ha començat a trepitjar l’àrea defensada per Irureta.

Minuts d’alternatives

La millora en el joc dels blaugranes s’ha notat en la creació d’ocasions. La més clara ha nascut d’una centrada d’Ilie cap a Bedia. El cantàbric, però, no ha aconseguit superar Irureta, que ha frenat el xut amb una bona aturada.

Amb el domini en una condició més alterna ambdós equips han disposat de les seves pròpies ocasions per desfer l’empat. Els blaugranes ho han intentat amb les incursions d’Adama per la banda i els locals han intentat sorprendre Masip amb xuts des de diverses posicions. El porter català, però, ha estat ben col·locat en totes les ocasions.

Masip, salvador

Una rematada d’Arruabarrena que s’ha perdut per fora de la línia de porteria ha estat l'avís de com seria la segona part del conjunt basc. L’Eibar, empès pel seu públic, s’ha llançat completament a l’atac però no s’esperava trobar un escull tan efectiu com ha estat el porter del filial.

Els blaugranes han intentat defensar com han pogut però els locals han seguit assetjant la porteria barcelonista. Una de les millors ocasions l’ha protagonitzat Navas amb un remat a l’interior de l’àrea petita. Masip, com ja era habitual, ha respost amb una mà miraculosa.

El Barça B ha aprofitat l’embranzida local per buscar els espais amb contraatacs ràpids, en un dels quals Denis Suárez ha reclamat gol, però Irureta ha aconseguit salvar la pilota a la mateixa línia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut