Deulofeu, Rafinha i Rodri, presents al Miniestadi

Deulofeu, Rafinha i Rodri, presents al Miniestadi

Els tres jugadors cedits pel Barça han estat veient el partit que enfrontava el filial blaugrana al Mirandés i han tingut l’oportunitat de saludar els seus excompanys

Gerard Deulofeu, Rafinha Alcántara i Rodri han presenciat junts el partit que ha enfrontat el Barça B i el Mirandés, que s’ha disputat aquesta tarda al Miniestadi.

El jugador de Riudarenes, actualment cedit a l’Everton, va caure lesionat el passat mes de desembre i, com que està fent la recuperació a Barcelona, ha aprofitat per anar a veure els seus excompanys. Un cas semblant és el de Rodri, que juga cedit a l’Almeria, però que actualment pateix un esquinç de turmell. Rafinha va jugar dissabte a la nit amb el Celta contra l’Espanyol a l’Estadi de Cornellà-El Prat i ha aprofitat el dia lliure per quedar-se a la capital catalana.

Rafinha i Rodri han pogut baixar als vestidors i saludar els seus companys abans de l’inici del partit, mentre que Deulofeu ho ha fet un cop acabat el duel. Tots tres jugadors han presenciat el partit des de la llotja del Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut