Tornar al camí de la victòria

Tornar al camí de la victòria

El Barça B visita aquest dissabte a la Ponferradina (18 hores / Esport3) , un equip que es fa fort al seu camp Després de dues derrotes consecutives contra Sabadell (3-2) i Guadalajara (0-1), el filial necessita començar a sumar

El filial blaugrana jugarà aquesta tarda (18 hores/Esport3) enfront la Ponferradina, un equip que es troba actualment a l’onzena posició de la Lliga Adelante amb 35 punts, quatre menys que els blaugrana.

El Barça B ocupa la sisena plaça i visita l’equip lleonès amb l’aspiració d’aconseguir els tres punts després de dues derrotes consecutives davant el Sabadell (3-2) i el Guadalajara (0-1). Eusebio tindrà per aquest partit les baixes per lesió d’Araujo, Lobato, Muniesa, Sergi Roberto, Agostinho Cá i Sergi Juste.

El Toralín, camp difícil

Els de Ponferrada estan fent una bona temporada i han guanyat set dels 13 partits a casa, mentre que perden força lluny del Toralín, on només han pogut aconseguir 12 punts en 12 partits. Al seu estadi, però, només han cedit dos empats, un més que el líder de la categoria, l’Elx, i quatre derrotes (Vila-real, Xerès, Còrdova i Lugo).

D’altra banda, en el partit d’anada, el Barça B es va imposar per 2-1 amb les dianes de Luis Alberto i Lobato. L’equip entrenat per Claudio Barragán es caracteritza per un gran ordre defensiu i combina el joc directe amb el bon tracte de la pilota. A l’equip destaca la figura de Yuri De Souza, el davanter referència dels lleonesos.

Claudio Barragán no podrà comptar per aquest partit amb Isaias per sanció ni tampoc amb Juande, Helder i Mateo per lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut