Plaça complicada per al filial

Plaça complicada per al filial

L’equip d’Eusebio no podrà comptar aquest dissabte, a les 18 h davant del Múrcia, amb Sergi Gómez i Rafinha, baixa per targeta vermella en l’anterior jornada Carles Planas ja té l’alta mèdica i entra a la convocatòria per al partit

El filial blaugrana visita aquest dissabte la Nueva Condomina -18 hores, Esport3- en la 14a jornada de Lliga de Segona Divisió, un camp sempre difícil que el Múrcia té per fortalesa, en el qual només ha perdut un partit dels cinc disputats a casa aquesta temporada. L’equip d’Eusebio té la intenció de donar un cop d’autoritat a la competició i refer-se dels últims resultats –els tres últims partits, dues derrotes i un empat.

Alta de Planas i baixa de Gómez i Rafinha

Vuitens a la classificació, els nois d’Eusebio han estat baixa cinc vegades per expulsió en tretze jornades de competició. I aquesta vegada són Sergi Gómez i Rafinha els qui veuran el partit a distància. En canvi, Carles Planas ja té l’alta mèdica i torna a l’equip. Tot i les baixes, la pólvora no serà un problema per al filial, ja que Gerard Deulofeu i Luis Alberto, amb sis gols cadascun, de ben segur que voldran ampliar els seus registres.

Els murcians tenen el mateix problema

L’equip de Gustavo Siviera té el problema d’haver rebut set targetes vermelles aquesta temporada, tot i que la baixa del davanter argentí Cristian García per a aquest dissabte és per acumulació de targetes grogues. El rival, però, recuperarà Eddy per seguir fent-se fort a casa –només han perdut un partit- i escalar posicions en una Divisió de Plata en què són desens. El duel entre Múrcia i Barça B serà aquest dissabte a les 18 hores a la Nueva Condomina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut