Muniesa veu la llum set mesos després

Muniesa veu la llum set mesos després

Després de lesionar-se a Hamburg, Muniesa va tornar a gaudir d’uns minuts de futbol al Miniestadi El lloretenc va disputar els 90 minuts de la victòria del Barça B davant l’Hèrcules

D’Hamburg al Miniestadi, el camí no ha estat fàcil per a Marc Muniesa. El 24 de juliol del 2012 es trencava els lligaments encreuats, en el primer partit amistós de pretemporada del primer equip blaugrana a Hamburg. El jugador sorgit de la Penya Barcelonista de Lloret de Mar ha travessat el desert de la lesió durant set mesos per tornar a aparèixer aquest dissabte, 23 de febrer del 2013, al Miniestadi contra l’Hèrcules.              

Titular en la seva tornada          
               

Muniesa, que va començar la temporada amb fitxa del primer equip, va ser inscrit amb el Barça B en el mercat d’hivern per anar recuperant la forma física i, sobretot, la confiança.

La constància i la paciència del jove central blaugrana va tenir la seva recompensa en la victòria contra el conjunt d’Alacant (1-0). Eusebio va decidir comptar amb Marc Muniesa des de l’inici i el central va disputar la totalitat d’un partit que el va fer sentir més actiu que mai.

Bones sensacions          

“He tingut molt bones sensacions, feia molt temps que esperava aquesta oportunitat”, va recordar Muniesa en els instants posteriors a l’acabament del matx. “Ha estat molt dur perquè els primers mesos et veus fora de l’equip, però quan tornes veus que tot segueix igual”, va afegir. De cara al futur, el ‘21’ blaugrana va explicar: “Ara mateix penso a jugar amb el filial i si em surt l’oportunitat de tornar al primer equip, l’aprofitaré.”  

El central de Lloret, però, no va voler oblidar-se de la lesió que va patir el seu company Alejandro Grimaldo: “Quan he vist que es posava les mans al cap he pensat que li havia passat el mateix que a mi. Esperem que es recuperi al més aviat possible”.       

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut