Eusebio: “Volem guanyar l’últim partit al Mini”

Eusebio: “Volem guanyar l’últim partit al Mini”

El Barça s’enfrontarà al Vila-real aquest diumenge (18 hores, Esport3) en el que serà l’últim partit de la temporada al Miniestadi Eusebio és conscient de la dificultat del partit, ja que els castellonencs es juguen pujar a Primera Divisió

Aquest diumenge (18 hores, Esport3) serà especial per al Barça B. I és que els joves jugadors d’Eusebio acomiadaran la temporada al Mini davant el totpoderós Vila-real. El Submarí Groc arriba a Barcelona segon a la classificació i depèn de si mateix per pujar a la Primera Divisió.

“Tenim molta il·lusió i moltes ganes de guanyar l’últim partit de la temporada al Mini. Volem competir fins al final”, ha declarat Eusebio aquest divendres.

Entrenament amb els disponibles

El Barça B ha fet aquest divendres el penúltim entrenament abans d’aquest partit. A la sessió preparatòria hi han participat tots els jugadors disponibles, inclòs Muniesa, que ha tornat de la concentració de la selecció espanyola sub-21 i que tornarà dilluns.

Per tant, les úniques baixes que tindrà Eusebio per a aquest partit seran les dels lesionats Grimaldo, Juste, Planas i Lobato

El Vila-real, rival molt perillós

El Vila-real necessita els sis punts restants per ser equip de Primera matemàticament i és un conjunt temible que arriba molt motivat.

“El Vila-real és un equip de molta qualitat, amb jugadors de Primera Divisió. Vindran molt motivats, ja que es juguen l’ascens de categoria. Tenen unes bandes molt perilloses i un gran poder ofensiu”, ha explicat l’entrenador blaugrana.

Pas endavant dels jugadors

Eusebio també ha fet una valoració de la temporada que han realitzat els seus joves jugadors a falta de dues jornades per finalitzar la Lliga. “Ha estat un any molt bonic i ho hem gaudit molt. Tots han tingut una progressió important. Els jugadors han fet un pas endavant quant a maduresa i confiança”, ha conclòs el de La Seca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut