Eusebio: “Hem de seguir en aquesta línia”

Eusebio: “Hem de seguir en aquesta línia”

El Barça B visita aquest dissabte el Lugo (18 hores, Esport3) amb les baixes per lesió de Sergi Roberto, Dongou i Juste Després del gran partit al Miniestadi davant el Racing el filial s’enfrontarà al Lugo en el difícil estadi Ángel Carro

El filial blaugrana jugarà aquest dissabte (18 hores, Esport3), en la 16a jornada de la Lliga, contra el Lugo de Quique Setién. Els blaugranes han fet aquest divendres l’última sessió preparatòria abans de viatjar cap a Lugo.

“En el partit davant el Racing vam recuperar l’equilibri i hem de seguir en aquesta mateixa línia. Si aconseguim imposar el nostre joc tindrem més possibilitats de victòria”, ha explicat Eusebio aquest divendres.

Grimaldo es recupera i Sergi Roberto és baixa

A la sessió no han participat Sergi Roberto, Dongou i Juste per lesió i Oier Olazábal, que s’ha entrenat amb el primer equip. De les baixes conegudes de Dongou i Juste s’ha afegit Sergi Roberto, que va patir una contusió al bessó dret en el partit de Copa amb l’Alabès i no viatjarà a Lugo.

Per la seva banda, Grimaldo ha entrat a la convocatòria després de recuperar-se de l’esquinç del turmell esquerre que es va fer en el partit de diumenge passat amb el Racing. “Grimaldo s’ha entrenat els dos últims dies al 100% i està en condicions de jugar”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

D’aquesta manera, la llista de convocats està composta per: Masip, Bañuz, Balliu, Ilie, Planas, Lombán, Deulofeu, Espinosa, Luis Alberto, Rafinha, Patric, Kiko, Edgar Ié, Lobato, Gus Ledes, Araujo, Joan Román i Grimaldo. 

Olazábal, Roberto, Deulofeu i Planas, amb el primer equip

Aquesta ha estat setmana de Copa del Rei i especial per a quatre jugadors del filial blaugrana que s’han entrenat i jugat amb el primer equip. És el cas d’Olazábal, Sergi Roberto, Deulofeu i Planas, que va debutar en partit oficial amb el conjunt de Tito Vilanova.

L’Ángel Carro, un fortí

Malgrat que el Lugo és 16è a la Lliga Adelante amb 17 punts, 13 d’aquests els ha amarrat al seu camp, del qual n’ha fet un vertader fortí. Guanyar a Lugo és molt difícil i només ho han aconseguit dos equips, el Girona (1-2) i l’Osca (2-4). Qui va caure derrotat a l’estadi Ángel Carro va ser el líder, l’Elx, per 1 gol a 0.

A més, el conjunt de Quique Setién és un dels més regulars de la categoria a casa i no encaixa gaires gols, ni al seu camp ni a domicili. En l’última jornada van arrencar un empat de la seva visita a Vila-real, un dels favorits a l’ascens. L’ex del Girona, Òscar Díaz, i Héctor Font són dos dels puntals de l’equip que, de ben segur, posaran les coses difícils als blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut