Eusebio: “Haurem d’imposar les nostres virtuts”

Eusebio: “Haurem d’imposar les nostres virtuts”

El filial blaugrana intentarà mantenir a Còrdova la imbatibilitat per sisè partit consecutiu El Barça B viatja a Còrdova amb la baixa d’Oier Olazábal, amb una sobrecàrrega al quàdriceps esquerre

El Barça B viatja aquest divendres cap a Còrdova per enfrontar-se a l’equip andalús aquest dissabte a les 18 h en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Adelante. L’equip d’Eusebio vol continuar amb la dinàmica positiva iniciada en la tercera jornada amb el Sabadell. Des d’aleshores, el filial ha aconseguit sumar quatre victòries i un empat.

“Afrontem el partit amb molta il·lusió i ganes de fer-ho bé. Ens espera un rival molt dinàmic, atrevit i valent a casa seva. Haurem d’imposar les nostres virtuts i ser fidels al nostre joc si volem treure un bon resultat”, ha assegurat Eusebio.

Oier Olazábal, baixa sensible

Oier Olazábal serà baixa per a aquest partit a causa d’una sobrecàrrega al quàdriceps esquerre. El porter basc ha estat titular en els set partits oficials d’aquesta temporada. En el seu lloc entra a la convocatòria per primera vegada Miguel Bañuz. “Oier té unes petites molèsties i haurà de descansar aquesta jornada. Altres companys tindran oportunitats”, ha comentat Eusebio.

Edgar Ié i Sergio Juste s'han entrenat tota la setmana amb el grup tot i que encara no tenen l’alta mèdica. Gustavo Ledes ha fet treball al marge de l’equip. Sergi Roberto serà l’altra baixa del filial, ja que s’ha exercitat amb el primer equip.

El Còrdova, millor a casa

El Còrdova ha aconseguit vuit punts fins ara i ocupa la quinzena plaça de la classificació. Les dues victòries han estat al Nuevo Arcángel. A casa només han perdut amb l’Elx, líder de la categoria. L’equip de Rafael Berges ha aconseguit sumar dos empats com a visitant, a Lugo i Múrcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut