Elx - Barça B: Puntàs a camp del líder (1-1)

El Barça B suma un gran punt al camp del líder, que no podrà ser de Primera aquest cap de setmana Un gol de penal d’Albácar ha avançat els locals, però l’expulsió de Damián a la segona part ha possibilitat la diana de l’empat d’Espinosa

El Barça B ha sumat un punt de prestigi al camp del líder. El gol d’Espinosa a deu minuts del final ha posat l’empat definitiu en un Martínez Valero que s’havia convertit en una festa des de l’1-0 d’Albácar, de penal. Amb aquest repartiment de punts, el Barça B impedeix que l’Elx pugui ser equip de Primera aquest cap de setmana i reforça la seva moral. Ja duu tres partits seguits sense caure com a visitant.

L’Elx s’avança de penal

Durant els primers vint minuts de partit s’han vist poques ocasions de gol. El Barça B era qui més elaborava, però li mancava profunditat. L’Elx ho intentava amb transicions ràpides, ben frenades pel conjunt culer, que només s’ha vist sorprès en una passada llarga cap a Corominas que ha acabat amb penal d’Edgar Ié. Albácar ha enganyat Masip i ha posat l’1-0 en el marcador en un Martínez Valero absolutament eufòric.

El gol local ha encès el partit, que no ha donat treva en el tram final del primer temps. El FC Barcelona ha fregat el gol repetidament a través de la pilota aturada, però ni Rafinha ni Deulofeu han dirigit els seus llançaments entre els tres pals. En l’última acció abans de la mitja part, Manu Herrera ha salvat la diana de l’empat en un cop de cap de Rafinha.

Expulsió de Damián

A la represa el Barça B ha estat definitivament superior. Deulofeu i Kiko han amenaçat repetidament la porteria de Manu. L’Elx ha deixat de crear perill i el premi a la superioritat blaugrana s’ha plasmat en una vermella directa a Damián, que ha aturat de forma il·legal Deulofeu quan aquest marxava sol cap a Manu. Amb un home més sobre la gespa, Eusebio ha donat entrada a Dongou i Joan Román.

Empata Espinosa

L’Elx cada cop defensava més enrere i una jugada mal refusada pels locals ha acabat amb la diana de l’empat. Espinosa ha enganxat una pilota morta a la frontal de l’àrea i l’ha dirigit allà on era impossible d’arribar per Manu Herrera. Es feia justícia per a un Barça B ambiciós i valent al Martínez Valero. L’Elx no pujarà aquest cap de setmana a Primera.