Brasil cau contra el Perú (2-0) i queda eliminada del Campionat Sud-americà sub-20

Rafinha va jugar els 90 minuts davant el Perú, però no va poder evitar la derrota per 2 a 0 El blaugrana estarà disponible per a Eusebio per al partit entre el Barça B i el Reial Madrid Castella

El Brasil necessitava la victòria aquesta matinada per classificar-se per a l’hexagonal final del Campionat Sud-americà sub-20, però no ha pogut superar el Perú, que s’ha imposat per dos gols a zero (Jordi Reyna, min 23 i Edison Flores, min 90). Tot i jugar els noranta minuts, Rafinha no ha pogut evitar la derrota de la seva selecció.

Amb aquest resultat, el Brasil, campió vigent de la competició, ha quedat últim del seu grup i tampoc podrà jugar el Mundial de la categoria que s’organitzarà a Turquia aquest estiu. I és que dels quatre partits que ha disputat només n’ha guanyat un, empatat un altre i perdut dos.

Rafinha, disponible per al ‘Miniclàssic’

Amb aquesta eliminació del Brasil Rafinha tornarà a Barcelona la setmana vinent i, per tant, estarà disponible per a Eusebio per al proper partit de la Lliga Adelante. Així doncs, el blaugrana podrà participar, conjuntament amb els seus companys, en l’enfrontament davant el Reial Madrid Castella del proper 27 de gener.

Sorpreses al Sud-americà

El Campionat Sud-americà sub-20 que s’està disputant a l’Argentina s’ha quedat sense les dues seleccions favorites: l’Argentina i el Brasil. Així, a l’hexagonal final lluitaran el Perú, l’Uruguai, l’Equador, Xile, Colòmbia i el Paraguai per les quatre places que donen l’accés al Mundial de Turquia.