Barça B-Elx: xoc d’estils, partidàs al Mini

Barça B-Elx: xoc d’estils, partidàs al Mini

El Mini viurà avui (18 hores / Esport) un partidàs entre dos dels equips amb més potencial de la categoria El duel es presenta apassionant entre l’equip més golejador, el Barça B, i el menys golejat, l’Elx, i a més tots dos en dinàmica positiva

El Barça B rep el líder de la Lliga Adelante, l’Elx, avui a les 18 hores al Miniestadi. El partit es presenta amb molts al·licients, ja que tots dos equips arriben amb una dinàmica positiva. El filial va vèncer el Racing (4-1) i el Lugo (1-2), mentre que els alacantins han guanyat els últims tres partits. L’últim, davant el Vila-real, i no encaixen un sol gol des de fa cinc jornades, quan van perdre a Lugo (1-0).

“Estem molt motivats per poder fer un bon partit davant l’Elx. És un equip fort que està fent les coses molt bé”, va comentar Eusebio en la prèvia del partit.

Planas, com a exemple

Aquesta setmana ha estat atípica per a alguns dels joves jugadors del filial. Ha estat el cas de Sergi Roberto, Deulofeu, Rafinha, Planas i Sergi Gómez, que van anar convocats dimecres passat amb el primer equip en l’enfrontament davant el Benfica de Lliga de Campions. “Estem molt contents que alguns dels nostres jugadors anessin convocats amb el primer equip”, va explicar l’entrenador blaugrana.

En el cas de Planas, el jugador va debutar a la Lliga de Campions amb el primer equip. “Té molt de mèrit. Planas és un exemple per als seus companys. Pas a pas i treballant bé ha aconseguit tenir l’oportunitat de debutar amb el primer equip. Ha demostrat que està preparat. Això és un premi a la seva constància i per fer les coses bé”, ha afegit el de La Seca.

Dongou, Cá i Juste, les tres baixes

Eusebio podrà comptar amb tota la plantilla a excepció dels lesionats Dongou, Agostinho Cá i Sergio Juste. Agostinho Cá es va fer, durant la setmana, un esquinç al lligament lateral del genoll esquerre i estarà entre tres i quatre setmanes de baixa.

En els casos de Dongou i Juste s’espera que la pròxima setmana puguin anar entrant progressivament en la dinàmica de l’equip.

L’Elx, líder destacat

L’equip de Fran Escribà està fent una Lliga fantàstica i és el líder destacat de la Lliga Adelante amb 38 punts, quatre més que l’Almeria. I és que dels setze partits disputats fins ara n’ha guanyat dotze, empatat dos i perdut dos. A casa s’ha mostrat intractable guanyant els vuit enfrontaments, mentre que a fora és on s’ha deixat els pocs punts que ha cedit.

A més, aconsegueix les victòries a partir d’una defensa molt ben treballada. Així, és l’equip menys golejat de la Lliga Adelante, amb vuit gols en contra en setze partits disputats.   

“L’Elx és un equip molt treballat defensivament, amb un contraatac molt bo i que treu el màxim rendiment dels gols que fa”, ha acabat dient Eusebio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut