CELEBRA EL DIA DEL PARE MÉS CULER

El Dia del Pare és una data molt especial per a tots els pares del món i, per això, el regal que li fem ha d’estar a l’altura. Si l’armari del teu pare està ple de corbates i encara conserva les colònies que li vas regalar fa uns anys, sabràs que necessites un regal més original. I què hi pot haver millor que regalar-li una entrada per veure el millor futbol al Camp Nou?

Aquí pots adquirir les teves entrades per veure en directe un partit i gaudir de l’esport rei en un estadi únic, fascinats veient en directe alguns dels millors jugadors del món ple de màgia a la gespa del terreny de joc.

Una experiència inigualable i que el teu pare gaudirà des del primer fins a l’últim minut de joc. I una experiència que mai oblidaràs. Si li apassiona el futbol i el Barça, t’agrairà aquest obsequi de per vida.

Creus que no trobaràs un altre regal per al teu pare el pròxim 19 de març i vols aconseguir les entrades abans que s’esgotin? Doncs inscriu-t’hi i sigues el primer a assabentar-te de la promoció! Sorprèn-lo per fi i treu-li un somriure en el seu dia.

Feliç Dia del Pare a tots i totes!