Regala somnis, regala experiència Barça!

Ja s’apropen les dates mes especials de l’any i volem que les visquis al costat dels teus jugadors preferits del FC Barcelona. Per això t’oferim la combinació perfecte per aquest Nadal, tres packs amb tota l’emoció del millor futbol i bàsquet al millor preu.

Només hi ha 300 entrades disponibles, afanyat i no et quedis sense la teva!

MECÀNICA DE COMPRA:

  • Escull entre pack Bàsic o Premium.
  • Per aconseguir les entrades de futbol: Clica al botó “Compra futbol” i introdueix el codi FUTBOLXMAS en el camp promocional que apareixerà a la part inferior del procés de compra. L’import representa el preu total del pack (Entrades futbol + bàsquet).
  • Per aconseguir les entrades de bàsquet: Clica al botó “Compra bàsquet” i utilitza el localitzador de l’entrada de futbol per introduir-lo en el camp promocional. L’import serà 0€ ja que anteriorment ja hauràs pagat la totalitat del pack.
*Important: Un cop comprada l'entrada de futbol, hauràs d’esperar un màxim de 72 hores abans de comprar l’entrada de bàsquet per tal que puguem activar el localitzador de l’entrada de futbol que utilitzaràs com a codi.

 

CONDICIONS D'ÚS:

Promoció no acumulable a altres ofertes. Vàlida pels partits mencionats anteriorment fins a exhaurir-ne existències. Promoció aplicable del 13/12/2017 al 07/01/2018 al web del Club (fcbarcelona.cat) mitjançant el codi FUTBOLXMAS per aconseguir les entrades de futbol i el localitzador de les entrades de futbol per aconseguir les de bàsquet.