Winning members in the Directors Box with President Rosell and Vice-President Cardonerr

Llotja oberta

Llotja oberta

Llotja oberta

Llotja oberta

L’elecció dels guanyadors es fa per mitjà un sorteig davant de notari, que es realitza mensualment per designar els socis que podran assistir a la Llotja. La Llotja Oberta permet l’accés a la Llotja a tots els socis i les sòcies del FC Barcelona.

[[BOTOGRIS::Guanyadors++FCB - Granada::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/075/371/original/Guanyadors_Llotja_Oberta_FCB-Granada.v1384965642.pdf::::::]]

Aquesta temporada l'últim partit de lliga a l'Estadi està destinat a deu socis entre 16 i 18 anys d’edat, com un avantatge més del programa ‘Creix amb el Barça’.

També al Palau Blaugrana

Davant l’èxit de la Llotja Oberta al Camp Nou, el Club va ampliar aquesta iniciativa al Palau Blaugrana. Cada partit de la Lliga Endesa, cinc socis afortunats podran assistir amb un acompanyant a presenciar un partit de bàsquet des de la nova Llotja presidencial del Palau.

[[BOTOGRIS::Apunta't a la Llotja Palau++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/noticia/et-convidem-a-la-llotja-presidencial-al-palau::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Requisits per entrar al sorteig

- Ser major de 18 anys

- Tenir les quotes abonades

- Tenir el carnet renovat amb la fotografia

- No haver estat sancionat por el Comitè de Disciplina ni per la Comissió Antiviolència

- No haver estat premiat per la iniciativa Llotja Oberta en les últimes temporades