Taquilles

Preus segons la categoria del partit
Els preus de les entrades varien en funció de la categoria del partit (D, C, B, A, A+ Lliga, A+ Champions o A++). La categoria de cada partit de Lliga de futbol es pot veure en el quadre adjunt. Per als altres partits, la informació dels preus es publica en el moment de conèixer el rival.

Els socis tenen dret a comprar abans
Els socis tenen un període de venda exclusiu, ja que poden comprar entrades per a qualsevol dels partits de Lliga a casa (incloent el partit davant el Reial Madrid, aquest només per a socis sense abonament) des del principi de la temporada.

Addicionalment, en els altres partits de totes les competicions els socis sempre tenen prioritat en la compra d’entrades, amb períodes exclusius de compra, un nombre exclusiu d’entrades, canals exclusius i descomptes especials.

Descomptes per a socis
En tots els partits de la temporada, amb l’excepció del partit contra el Reial Madrid i els possibles partits de la recta final de la Copa del Rei i partits de competicions europees, els socis gaudeixen de 20% de descompte en la primera entrada. En alguns partits, les promocions poden ser encara més importants!