Donació ‘on-line’

Pots fer la teva donació aquí via targeta de crèdit o domicialització bancària (aquesta segona opció, només disponible dins territori espanyol)

[[BOTOVERMELL::Fes el teu donatiu++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formrefugiats.php::VER::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::microsite-refugiats::]]


Donació ‘on-line’ especial sorteig

Si fas el teu donatiu (trajeta de crèdit o transferència) a través d’aquesta via podràs entrar en el sorteig d’objectes exclusius del primer equip signats pels jugadors.

[[BOTOVERMELL::Fes el teu donatiu i entra al sorteig++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formrefugiatssorteig.php::HOR::::NO-TRACKING::::::]]


SMS

Envia un missatge a través del teu mòbil amb la paraula FCBREFUGIATS al número 28014 i dóna 1,2 €.

* Cost 1,2€, donació integra per al FCB. Servei de SMS Solidari gestionat por Altiria TIC, www.altiria.com, y la Asociación Española de Fundraising, www.aefundraising.org, nº. atn. clte. 902 00 28 98, apdo. correos 36059 – 28080 Madrid. Colaboran Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo y Euskaltel.


Guardioles

El Club distribueix guardioles per diferents punts de l’Estadi com l'FCBotiga, Oficines, Pista de Gel, Taquilles, Fundació, OAB i Museu perquè els socis i seguidors del FC Barcelona facin la seva aportació econòmica.

Els dies de partit al Camp Nou, al Palau Blaugrana i al Miniestadi els aficionats també poden fer les seves donacions a unes urnes repartides en els accessos d'aquestes instal·lacions.


Implicació de les penyes

El FC Barcelona col·laborarà amb la Confederació de Penyes per organitzar accions per recaptar diners i sobretot, facilitar la integració dels refugiats en el territori.


Telèfon per a més informació

902 1899 00