Els partits a casa es locuten des de la Tribuna de Premsa del Camp Nou. | VÍCTOR SALGADO-FCB

Els usuaris del lloc web oficial del FC Barcelona, www.fcbarcelona.cat, tenen a la seva disposició, mitjançant R@dio Barça, les locucions de tots els partits que disputi el Barça, ja siguin oficials o amistosos. Sense cap mena dubte, una gran opció per seguir, minut a minut i amb detall, totes les accions dels diversos partits.

Siguis on siguis, des de qualsevol part del món R@dio Barça et dóna l’oportunitat de seguir en contacte amb els teus colors, amb una narració cent per cent culer. No perdis l’ocasió de conèixer de primera mà els millors moments dels partits que disputi l’equip de futbol del FC Barcelona.

Per complir amb l’objectiu d’oferir-te la informació més precisa i detallada, R@dio Barça compta amb un equip de periodistes que acosten als oients tot el que passa damunt el terreny de joc.

Per donar cabuda al màxim nombre d’usuaris possible, R@dio Barça ofereix els partits en català, castellà i anglès.

Com accedir-hi?

Per poder accedir-hi, només cal fer clic al mòdul R@dio Barça, on habitualment es troba el mòdul de Pròxim Partit, que hi ha a la pàgina principal.

Un cop s’hi accedeix, s’obre un reproductor de Windows Media que automàticament es connecta amb els servidors del proveïdor tècnic del servei i comença a reproduir el senyal. Aquest servei, disponible des de cinc minuts abans que comencin els partits, permet escoltar la locució i alhora seguir navegant pel lloc web del Club.