Aquest dijous s'han posat a la venda les entrades del Trofeu Joan Gamper

Aquest dijous s'han posat a la venda les entrades del Trofeu Joan Gamper

Els socis es podran beneficiar d’un 30% de descompte en les entrades adquirides a través del web del Club

Aquest dijous han sortit a la venda les entrades per viure en directe la 53ena edició del Trofeu Joan Gamper, que se celebrarà el proper dimecres 15 d’agost a les 18.15 hores. El partit davant el Boca Juniors argentí, que ja ha jugat aquesta competició en cinc ocasions, donarà un any més el tret de sortida a la nova temporada i significarà la presentació oficial de l’equip davant l’afició del Barça 2018/19.

El partit serà la culminació d’una jornada atapeïda d’activitats. L’Estadi i el seu voltant tornarà a oferir una infinitat d’espectacles per a tota la família, especialment centrades en la mainada. Els nens i nenes podran gaudir d’una jornada 100% culer, amb jocs i paradetes per passar un dia especial. Algunes d’aquestes activitats, a més, tindran un caire refrescant per ajudar a suportar les altes temperatures tan habituals al mes d’agost.

Entrades amb el 30% de descompte al web del Club

Les entrades per assistir al partit del Trofeu Joan Gamper es poden adquirir pels canals de venda habituals, a través del web del Club i a les taquilles del Camp Nou de 9.15 h a 19.30 h. Els socis disposen d’un 30% de descompte en el preu de les entrades adquirides a través del web del Club.

L’horari de la festa

Les activitats de la Festa del Gamper Estrella Damm s’iniciaran a les 15 hores i duraran fins a les 17 hores. A partir d’aquesta hora començarà l’animació a l’interior de l’estadi i a les 18 hores tindrà lloc la presentació del cos tècnic i la plantilla davant l’afició del Camp Nou. La jornada festiva blaugrana culminarà a les 18.15 hores amb el partit amistós entre el FC Barcelona i el Boca Juniors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut