Vine a passar el dissabte al Camp Nou!

Vine a passar el dissabte al Camp Nou!

Gaudeix d’un dia totalment blaugrana amb la presentació de Yerry Mina i els duels del Barça B i el Barça Lassa d’hoquei patins, respectivament

Aquest dissabte 13 de gener es viurà a les instal·lacions del Camp Nou un dia ple d’esdeveniments i en què els culers podran gaudir amb actes en diversos esports. El dia començarà amb la presentació de Yerry Mina, el segon reforç blaugrana en el mercat hivernal. El defensa colombià es farà la sessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou a partir de les 13.15 hores. Els aficionats que desitgin assistir al Camp Nou, un acte amb accés gratuït però limitat, podran fer-ho a partir de les 11.30 hores.

Coincidint amb la presentació del jugador colombià, des de les 13.00 hores i fins a les 18.00 hores de dissabte es podrà gaudir d’un descompte del 50% en el Camp Nou Experience en les entrades que es comprin a través de la web –utilitzant el codi promocional yerrymina- o bé a les taquilles de l’Estadi.

Després d’un matí en què el protagonista haurà estat Yerry Mina, a la tarda l’activitat se centrarà en les seccions. Al Miniestadi, a partir de les 16 hores, tindrà lloc el partit entre el Barça B i el Valladolid, un duel que suposarà el primer enfrontament dels de Gerard López en la segona volta de la Lliga. Tot seguit, la jornada s’acabarà amb el partit de Lliga Europea del Barça Lassa d’hoquei patins. El conjunt d’Edu Castro rebrà la visita d’un dels conjunts més potents d’Europa, el Benfica (19.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut