Tots juguen a casa

Tots juguen a casa

Els segons equips dels esports professionals juguen els seus partits com a locals

Aquest cap de setmana es podran veure a la Ciutat Esportiva i al pavelló de les Llars Mundet, els quatre segons equips dels esports professionals de les seccions del FC Barcelona. Dissabte a la tarda el futbol sala i l’handbol, diumenge al matí l’hoquei patins i diumenge tarda, en directe per Barça TV, el segon equip del Barça Lassa de bàsquet.

Volen seguir a dalt de tot

El Barça Lassa B de futbol sala afronta la novena jornada de la 2a Divisió de la LNFS davant el Noia Portus Apostoli, en un partit que tindrà lloc a les 16 h al pavelló de futbol sala de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els blaugranes comparteixen el primer lloc de la taula amb Burela i ElPozo i el partit davant els gallecs és una molt bona ocasió per continuar en la lluita per les posicions capdavanteres de la Lliga.

Busquen un nou triomf

El Barça Lassa B d’handbol juga dissabte a les 16.30 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant els bascos d’Amenabar Zarautz. Catalans i bascos estan separats per un punt. Zarautz en té 8 i els blaugranes, 7.

Els joves entrenats per Roi Sánchez volen tornar al camí del triomf. Un empat davant el Bordils i la derrota a Ciudad Real davant l’Alarcos han estat els darrers resultats i el partit de dissabte es presenta com un nou repte per seguir en els llocs de la zona alta de la classificació.

Matinal d’hoquei a Llars Mundet

Diumenge al matí serà el torn del segon equip de l’hoquei patins blaugrana. La cita serà a les 12 h en el pavelló de Llars Mundet davant el Lleida a la novena jornada del Grup A de la Nacional Catalana.

Els blaugranes lluiten pel primer lloc del grup. Amb 16 punts són un punt per sota del líder, el Sentmenat, i els lleidatans tenen 15 punts i formen part del grup d’equips que són a la part alta de la classificació.

La LEB Oro, en directe per Barça TV

El partit del Barça Lassa B de bàsquet es podrà seguir en directe per Barça TV. El partit tindrà lloc diumenge a les 18 h davant l’Iberostar Palma, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un duel que tindrà com a protagonistes dos equips que busquen un triomf per sortir de la part baixa de la taula.

Ambdós volen canviar les seves dinàmiques. Els de Palma porten 4 derrotes consecutives i els blaugranes no han assolit el triomf en els darrers tres partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut