Rivaldo, màxima atracció dels Barça Legends a Recife

Rivaldo, màxima atracció dels Barça Legends a Recife

L’entrenador culer Chapi Ferrer fa pública la llista dels jugadors convocats per al pròxim dissabte 14 d’abril contra els Legends de Pernambuco al Brasil

Aquest dissabte 14 d’abril els Barça Legends (19 h, hora local i les 00 h a Barcelona) tornaran a jugar, i serà contra les llegendes de la Seleçao Pernambucana a la ciutat brasilera de Recife, concretament a Sao Lourenço de Mata. El matx se celebrarà a l’Arena de Pernambuco, estadi que ha acollit, entre d’altres esdeveniments, la Copa de Confederacions el 2013 o partits de la Copa del Món 2014. Aquest partit té un significat especial, ja que serà el primer del Barça a terres brasileres i on Rivaldo serà una de les màximes atraccions del matx, atès que es juga a l’estat de Pernambuco que el va veure néixer.

El partit suposarà el quart enfrontament d’Albert Chapi Ferrer com a tècnic de l’equip d’exjugadors barcelonistes. Després de la victòria de la formació de llegendes del Club a Moçambic contra els Mambas Legends (0-1), i dels duels amb el Manchester United (2-2) i el Hristo Stóitxkov & Friends (3-2) al mes de setembre, els de Chapi Ferrer continuen sumant partits per fer arribar la marca Barça i els seus valors arreu del món.

L’enfrontament contra les llegendes brasileres es podrà seguir per Barça TV, Barça Vídeo i el canal de YouTube del Club.

Com a principal novetat el tècnic, Chapi Ferrer, presenta en la convocatòria cinc nous jugadors. Els exjugadors del Barça que debutaran amb l’equip barcelonista seran Roberto Bonano, Arnau, Juan Pablo Sorín, Javier Saviola i Frank de Boer. A més, es comptarà amb els ja més habituals com ara Belletti, Edmílson, Mendieta, Simao, Rivaldo, Dani García, Aloiso, Sánchez Jara, Nadal, Dehu, Giovanni Silva, Abidal i Goiko.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends són el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels en diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut