Tot a punt per a la segona gala dels premis ‘The Best’ de la FIFA

Tot a punt per a la segona gala dels premis ‘The Best’ de la FIFA

Leo Messi, que viatjarà a Londres, i Lieke Martens són els jugadors del FC Barcelona que es poden endur el guardó als millors jugadors de la temporada

El London Palladium acollirà aquest dilluns la gala dels premis ‘The Best’, una cerimònia de la FIFA que repartirà els premis als millors de la temporada. I Leo Messi i Lieke Martens són els jugadors blaugrana que es poden endur els guardons corresponents, ja que es troben entre els tres finalistes del premi ‘The Best’ al jugador i a la jugadora de la FIFA, respectivament.

L’argentí, que serà a Londres, comparteix opcions de ser el guanyador final de la seva categoria amb Neymar Jr i Cristiano Ronaldo. L’holandesa, que es troba concentrada amb la seva selecció, opta al premi juntament amb Deyna Castellanos i Carli Lloyd. Els guanyadors sortiran per mitjà d’una votació portada a terme pels seleccionadors nacionals, els capitans d’aquests combinats nacionals, un grup selecte de la premsa i els aficionats registrats al web de la FIFA.

A més, institucionalment, el FC Barcelona hi estarà representat pel president del Club, Josep Maria Bartomeu, així com pel vicepresident esportiu, Jordi Mestre; el director executiu, Òscar Grau; el mànager esportiu de l’Àrea de Futbol, Josep Segura; el responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip de futbol, Guillermo Amor; i el director de Futbol, Raul Sanllehí.

Nou distincions en total

En aquesta segona edició de la Gala ‘The Best’ s’entregaran fins a nou trofeus en total. A banda dels guardons al millor jugador i a la millor jugadora de la FIFA de la darrera campanya 2016/17, es premiarà també el millor entrenador de futbol masculí, el de futbol femení i es donarà el Premi Puskas al millor gol. A més, es premiaran el joc net i la millor afició i s’escollirà el millor porter, la principal novetat de la gala respecte de l’any passat.

L’equip de l’any

El novè guardó que es coneixerà durant la gala és el de l’onze ideal de la temporada. Opten al FIFA FIFPro World XI un total de vuit jugadors del Barça: els defenses Jordi Alba, Javier Mascherano, Gerard Piqué i Samuel Umtiti, els migcampistes Sergio Busquets i Andrés Iniesta i els davanters Leo Messi i Luis Suárez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut