Presentada la Supercopa de Catalunya a Lleida

Presentada la Supercopa de Catalunya a Lleida

El directiu Xavier Vilajoana ha estat el representant del FC Barcelona, en un acte que ha servit per presentar el partit que el proper dimecres 7 de març jugaran el Barça i l'Espanyol al Camp d’Esports

Després de les de Girona i Tarragona, la III edició de la Supercopa de Catalunya ja està en marxa. Perquè aquest dilluns, a les 12 hores, ha estat presentada a la Sala dels Canonges de la Seu Vella de Lleida, la localitat que el proper dimecres 7 de març acollirà la gran final. Un partit (18.45 hores, TV3) que enfrontarà el FC Barcelona i l’Espanyol al Camp d’Esports de la capital del Segrià, en un duel on es podran fer fins a 9 canvis.

En l’acte, el representant del Barça ha estat el directiu i responsable del futbol formatiu del FC Barcelona, Xavier Vilajoana, que ha comentat que “és una competició que com a Club sempre ens agrada jugar”. “Afrontem aquest repte amb totes les ganes i garanties i no ens condicionarà el calendari de les properes setmanes perquè l’entrenador sap com ha de gestionar l’equip. És una competició com qualsevol altra que intentarem guanyar-la”, ha afegit.

Han acompanyat Vilajoana el vicepresident de l’Espanyol, Carlos García Pont, així com el vicepresident del Lleida Esportiu, Jordi Esteve. També han participat en l’acte Àngel Ros, alcalde de l’Ajuntament de Lleida; Andreu Subies, president de la FCF; Gerard Figueras, secretari general de l’Esport; i Montserrat Parra, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Lleida.

Així doncs, ja s’ha donat el tret de sortida per al cinquè derbi de la temporada, després del doble enfrontament de Lliga, amb victòria blaugrana al Camp Nou i empat a domicili, i de l’eliminatòria de Copa, en la qual el Barça es va classificar per a les semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut