Nou partit dels Barça Legends a Bombai

Nou partit dels Barça Legends a Bombai

La formació de llegendes del Club ha arribat a un acord amb la Football Next Foundation per a la disputa d’un partit a l’Índia

Els Barça Legends disputaran un nou partit a Bombai, a l’Índia, després que el FC Barcelona hagi arribat a un acord amb la Football Next Foundation. El matx, que es jugarà el proper mes de gener davant un rival que es donarà a conèixer properament, serà el tercer que dirigeixi el tècnic Albert Chapi Ferrer.

La formació de llegendes del Club encararà aquest nou partit després dels dos enfrontaments amb el Manchester United (2-2) i el Hristo Stóitxkov & Friends (3-2) al mes de setembre. Els Legends de Chapi Ferrer es desplaçaran fins a la ciutat índia de Bombai per continuar fent arribar la marca Barça i els seus valors arreu del món.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends és el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels a diferents llocs del món. Properament està previst anunciar nous partits dels Barça Legends.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut