fcb.portal.reset.password

Els protagonistes de l'acte d'inauguració de l'Espai Nadal del Camp Nou | GERMÁN PARGA - FCB

Lliurament dels premis de la XIII Mostra de Nadales Blaugrana | GERMÁN PARGA - FCB

L'Espai Nadal funcionarà amb activitats per als més joves del 22 de desembre al 5 de gener | GERMÁN PARGA - FCB

Aquest vespre ha tingut lloc a l’esplanada del Camp Nou la inauguració de l’Espai Nadal i el lliurament dels premis als dibuixos escollits de la XIII Mostra de Nadales Blaugrana. Al llarg de les festes nadalenques, l’Espai Nadal estarà configurat per una sèrie d’activitats dirigides als més joves, que estarà obert de manera gratuïta per a tothom del 22 de desembre al 5 de gener (excepte el dia de Nadal i l’1 de gener).

La inauguració ha comptat amb la presència dels directius del FC Barcelona Maria Teixidor i Xavier Vilajoana, que han estat acompanyats per l’exjugador del primer equip de futbol, José Mari Bakero, i l’exjugador de bàsquet Nacho Solozábal. L’acte també ha comptat amb la participació de dues convidades especials, com han estat la il·lustradora i directora d’art Anna Llenas, que enguany ha estat l’encarregada d’escollir els dibuixos de la Mostra de Nadales premiats, i la compositora i cantant de música infantil Dàmaris Gelabert.

Tota la festa d’inauguració ha estat amenitzada per la música de la Banda Dixieland Royal Garden, que ha estat l’encarregada d’envoltar la instal·lació de música en directe.

Premis de la XIII Mostra de Nadales Blaugrana

Després d’unes paraules de salutació i benvinguda de Maria Teixidor, en què s’ha animat els més joves a gaudir de la màgia que sorgeix de la unió del Barça i el Nadal en aquest espai del Camp Nou, s’ha desenvolupat en primer lloc el lliurament de premis de la XIII Mostra de Nadales Blaugrana, dirigida als joves socis d’entre 3 i 15 anys.

En l’edició d’aquest any s’han presentat 1.250 dibuixos que han quedat exposats en aquest Espai Nadal, entre els quals es troba la nadala guanyadora amb què es desitjaran unes bones festes a tots els joves socis del Club. El guanyador d’aquesta tretzena Mostra de Nadales Blaugrana ha estat la nena de 4 anys Alba Vilar Masip, de Barcelona.

Un cop celebrat el lliurament de premis de la Mostra ha tingut lloc l’acte inaugural de l’Espai Nadal, que ha culminat a la zona de les activitats amb la tradicional encesa de llums i una xocolatada popular per a tots els assistents.

Tota la informació de l’Espai Nadal

Activitats gratuïtes del 22 de desembre al 5 de gener

Del 22 de desembre al 5 de gener, amb l’excepció del dia de Nadal i l’1 de gener, tots els socis, aficionats o visitants podran fer ús de manera gratuïta d’una sèrie d’activitats que configuraran l’Espai Nadal. Algunes d’aquestes activitats seran el futbolí humà, els llits elàstics, la pista de futsal, de futtennis o de street basket, entre d’altres. L'horari de l'Espai Nadal és de les 11 del matí a les 18 hores, excepte el dia 22, que s'obrirà a les 14 hores.

A més, també hi haurà una sèrie d’activitats tradicionals que se celebraran només en dies concrets, com el Cagatió, que es farà la tarda del dia 24 de desembre; el Pare Noel, que hi serà les tardes dels dies 22 i 23; o els Patges Reials, els dies 3 i 4 de gener de 16 a 18 hores.

L’oferta lúdica de l’espai es completarà aquests dies amb diferents tallers de ball, globoflèxia o dibuix, així com altres actuacions de màgia, malabarismes o freestyler, que s’efectuaran en dies concrets.

En aquesta edició de l’Espai Nadal del Camp Nou també es comptarà amb la participació d’alguns dels projectes que s’estan duent a terme al Club, com ara la celebració d’uns clínics de les FCBEscoles de futbol i bàsquet (27, 28 i 29 de desembre), o una jornada de divulgació i conscienciació de les diferents iniciatives socials i solidàries que promou la Fundació Barça (2 de gener).

A l’Espai Nadal es podrà accedir pels accessos 9 i 15 del Camp Nou, i es disposarà de pàrquing gratuït.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();