Grans reptes per als segons equips

Grans reptes per als segons equips

El derbi a l’handbol i la lluita pel liderat en el futbol sala, focus principal de l’activitat dels segons equips de les seccions

Cap de setmana molt interessant per als segons equips de les seccions del FC Barcelona. A més a més del derbi de l’handbol i del partit del futbol sala B a Burela, el bàsquet rebrà el Palència i el segon equip d’hoquei jugarà a Manlleu.

Un clàssic de l’handbol català

En els darrers anys, els partits entre el FC Barcelona Lassa B i l’Handbol Bordils s’han convertit en un clàssic de la  División de Honor Plata. Els de Girona visiten la Ciutat Esportiva Joan Gamper, dissabte a les 16.30 h, després d’haver assolit el primer triomf de la Lliga, la jornada anterior, davant l’Alarcos.

Per la seva banda els blaugranes venen de guanyar a Galicia davant el Cisne (23-24) i ocupen la sisena posició de la taula.

Lluita pel liderat

Els joves del Barça Lassa B de futbol sala visiten la pista del Pescados Rubén Burela, equip que compateix el primer lloc de la Segunda División, amb els blaugranes. L’equip de Xavi Closas afronta la complicada visita a Galicia, de dissabte a les 19.30 h, després d’encaixar la primera derrota, dissabte passat davant el Manzanares per 3 a 4, amb un gol a dos minuts del final

A seguir en línia

El Barça Lassa B de bàsquet rebrà diumenge, 18 h i en directe per Barça TV, el Chocolates Trapa de Palència, a la cinquena jornada de la LEB Oro. Els blaugranes venen de guanyar a la pista del TAU Castelló per 80 a 90.

Davant es trobaran un rival, com és Palència, que encara no coneix la victòria a l’actual edició de la segona categoria del bàsquet estatal.

Duel dels de dalt

El Barça B d’hoquei patins visitarà diumenge a les 12 h la pista del Manlleu. Els joves blaugranes, segons classificats del grup A de la Nacional catalana, visiten la pista del tercer classificat.

Assolir un nou triomf, assentar-se en el segon lloc i seguir l’estela del Sentmenat, líder del grup, són els objectius del filial de l’hoquei patins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut