França i Romania, properes destinacions dels Barça Legends

França i Romania, properes destinacions dels Barça Legends

L’equip dirigit per Albert Ferrer jugarà un triangular amb Le Havre Legends i l’Olympique de Marseille Legends el 2 de juny a Le Havre i un altre partit el 16 de juny a Cluj davant del Romania Legends

Els Barça Legends disputaran dos compromisos, un a França i l’altre a Romania, el pròxim mes de juny. El primer serà un triangular que tindrà lloc el 2 de juny a l’Stade Océane de Le Havre, on el conjunt blaugrana es veurà les cares amb Le Havre AC Legends i l’Olympique de Marseille Legends. Dues setmanes més tard, concretament el 16 de juny, els Barça Legends s’enfrontaran als Romania Legends a Cluj, a l’estadi Cluj Arena Stadion.

Amb Albert 'Chapi' Ferrer com a tècnic, l’equip d’exjugadors barcelonistes suma fins al moment tres victòries i un empat. Després del triomf de la formació de llegendes del Club a Moçambic contra els Mambas Legends (0-1), i dels duels amb el Manchester United (2-2) i el Hristo Stóitxkov & Friends (2-3) al mes de setembre, els de Chapi Ferrer viatjaven al Brasil a l’abril per veure’s les cares amb la Seleçao Pernambucana, que va acabar amb victòria barcelonista (1-0). Els Barça Legends continuen així sumant partits per fer arribar la marca Barça i els seus valors arreu del món.

Ambdós enfrontaments es podran seguir per Barça TV, BarçaVideo i el canal de YouTube del Club.

Les convocatòries, confirmades

Per al partit de França, el tècnic Chapi Ferrer presenta en la convocatòria vuit nous jugadors. Els exjugadors del Barça que debutaran amb l’equip barcelonista seran Albert Jorquera,  Philippe Cristanval, Gabriel de la Torre, Damià Abella, Sonny Andersson, Eidur Gudjohnsen, Henrik Larsson i el Nano Soler.

A més, comptarà amb Jesús Angoy, Frédéric Déhu, Sánchez Jara, Javier Saviola, Miquel Àngel Nadal, Andoni Goikoetxea, Lluís Carreras, Ludovic Giuly i Juan Carlos.

Per al partit a Romania, la convocatòria és aquesta: Arnau, Jesús Angoy, Gica Popescu, Gica Hagi, Jose Edmílson, Sonny Andersson, Andoni Goikoetxea, Frédéric Déhu, Sánchez Jara, Juliano Belletti, Julio Salinas, Miquel Àngel Nadal, Lluís Carreras, Éric Abidal, Oscar Arpón, Patrick Andersson i Juan Carlos. En aquest cas, cal ressaltar que tant Popescu com Hagi, tots dos romanesos, jugaran mitja part del partit com a integrants dels Barça Legends i l’altra meitat amb els Romania Legends.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut