Josep Maria Bartomeu rep la clau de Miami-Dade County

Josep Maria Bartomeu rep la clau de Miami-Dade County

L’alcalde de la ciutat Carlos A. Giménez ha fet el lliurament al màxim mandatari blaugrana al Hard Rock Stadium, escenari on es jugarà el Clàssic aquest dissabte a les 20.05 hores

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha rebut aquest divendres la clau de la ciutat de Miami-Dade County per part de l’alcalde de la ciutat, Carlos A. Giménez. L’acte ha tingut lloc al Hard Rock Stadium, on es disputarà el Clàssic aquest dissabte a les 20.05 hores, i en el qual també ha assistit el CEO de l’Estadi, Tom Garfinkel.

L’acte s’ha dut a terme abans que el FC Barcelona hagi fet la sessió d’entrenament prèvia al partit contra el Reial Madrid i en el qual el capità Andrés Iniesta i Luis Suárez, després d’atendre els mitjans en roda de premsa, han pogut saludar tant l’alcalde de Miami com el CEO del Hard Rock Stadium, lloc on habitualment juguen els Miami Dolphins.

Prèviament al lliurament de les claus de la ciutat, el president del Club ha estat en una sala de l’estadi on ha pogut veure la història viva dels Miami Dolphins, equip que juga l'NFL, en la qual hi havia penjades per al record samarretes de jugadors mítics de l’equip com Dan Marino i Bob Griese, així com també del mític entrenador del Club, Don Shula, que va dirigir els Miami Dolphins durant 25 anys i amb els quals va guanyar dues Superbowl.

*Cal recordar, que a la costa est dels Estats Units són sis hores menys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut