Dissabte ple d’activitat blaugrana

Dissabte ple d’activitat blaugrana

El duel davant el Leganés estarà precedit per els partits del filial i del Barça Lassa d’hoquei patins, en una tarda plena d’acció a les instal·lacions del Camp Nou

El proper dissabte a les 20.45 hores, el FC Barcelona rebrà la visita del Leganés al Camp Nou en el duel corresponent a la jornada 31 de la competició regular. El conjunt blaugrana es manté invicte després de les 30 jornades disputades enguany, i tenint en compte el tram final de l’anterior temporada, on no va perdre durant les últimes set jornades, acumula 37 partits sense conèixer la derrota. El partit davant el Leganés doncs, serà decisiu, ja que si els homes d’Ernesto Valverde assoleixen una victòria o un empat, igualaran el rècord absolut de 38 jornades consecutives invictes en Lliga que posseeix la Reial Societat de la temporada 1979/80.

Duels de vital importància

Tots aquells aficionats culers que ho vulguin, podran apropar-se a unes instal·lacions del Camp Nou que es tenyiran de blaugrana des de primera hora de la tarda. El duel entre barcelonins i madrilenys, que serà sens dubte el plat fort del dia, estarà precedit pels partits rellevants del Barça B i del Barça Lassa d’hoquei patins.

El segon equip blaugrana s’enfrontarà a la Cultural Leonesa a partir de les 16.00h al Miniestadi, en un matx on els homes de Gerard López buscaran una victòria davant un rival directe en la lluita per aconseguir la permanència. El filial culer té tres punts d’avantatge sobre la Cultural Leonesa, que actualment es l’equip que marca el descens.

A les 17.45 hores, començarà l’acció al Palau Blaugrana amb el duel de tornada de l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga Europea entre el Barça Lassa i el Follonica Hockey. Els blaugrana van aconseguir un empat a tres en el partit d’anada disputat a Itàlia, i buscaran una victòria que els doni la classificació per a la Final Four. El partit es podrà seguir en directe per Barça TV i en streaming a través de la web. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut