fcb.portal.reset.password

El tifo de 45x46 metres es podrà veure instants abans de l'inici del partit. | FCB

Aquest dimecres, durant els prolegòmens del FC Barcelona-Olympiacos corresponent a la tercera jornada de la Lliga de Campions, es desplegarà un tifo de 45x46 metres a la zona del Lateral del Camp Nou en el qual es llegiran les paraules ‘Diàleg, respecte i esport’, acompanyats d’un escut del FC Barcelona, com a mostra del posicionament del Club davant la situació que viu Catalunya.

Aquest posicionament va ser difós pel president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu el passat 5 d’octubre en una declaració institucional sota el mateix nom, ‘Diàleg, respecte i esport’, en què es reclamava que s’obrís un procés de diàleg i negociació per trobar solucions polítiques a la situació que viu Catalunya, des del màxim respecte a la voluntat majoritària de la ciutadania catalana per decidir el seu futur.

Convidats el vicepresident d'ANC i el secretari d'Òmnium Cultural

El FC Barcelona ha convidat a la Llotja President Suñol Agustí Alcoberro, vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), i Jordi Bosch, secretari d'Òmnium Cultural.

Representació de la Comissió Independent a la Llotja

Una àmplia representació de la Comissió Independent per a la Mediació, el Diàleg i la Conciliació, a la qual el Club es va adherir el passat 4 d’octubre, assistirà a la Llotja President Suñol per seguir en directe el Barça-Olympiacos d’aquest dimecres. La representació estarà encapçalada per l’Excma. Sra. Maria Eugènia Gay, degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, impulsor d’aquesta comissió.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();