Els Legends s’emporten el triangular de Le Havre

Els Legends s’emporten el triangular de Le Havre

Els barcelonistes s’han imposat en els duels contra els amfitrions (1-3) i l’Olympique de Marsella (3-0), en què ha destacat com a protagonista Óscar Arpón amb tres gols

Doble victòria per a les llegendes blaugrana. El primer partit del triangular, disputat entre Le Havre i els Barça Legends (1-3), ha tingut com a principal protagonista Saviola, que ha transformat dos bons gols al primer temps. El primer, després d’una volea perfecta que ha sorprès el porter local, i el segon, en un remat precís a passada de Giuly i sense oposició rival. Malgrat el domini culer durant el primer temps, el conjunt francès ha pogut aconseguir un gol que ha posat emoció al matx.

A la segona meitat els barcelonistes han continuat dominant l’esfèrica i, de la mà d’Óscar Arpón, han fet pujar el tercer al marcador. Ha estat en una jugada individual en què ha driblat amb màgia el porter en l’un contra un i, seguidament, ha endollat un remat suau fins al fons de la xarxa. Ha estat la diana definitiva que ha tancat el marcador i que ha donat la primera victòria als culers (1-3).

Contundència culer al segon matx

En el següent partit del triangular, disputat contra l’Olympique de Marsella, el Barça s’ha mostrat molt ferm i contundent, i s’ha emportat la victòria per un clar 3-0. El primer gol del duel l’ha fet Giovanni, després d’aprofitar un rebot a l’interior de l’àrea francesa. A la segona meitat ha arribat el xou particular d’Óscar Arpón, que ha transformat dues dianes espectaculars de vaselina que han tancat el marcador (3-0).  

Així doncs, l’equip de Xapi Ferrer s’endú el triangular de Le Havre gràcies a les dues victòries, aconseguides a través d’un joc efectiu i vistós. En dos enfrontaments disputats de manera consecutiva, els barcelonistes han anotat sis gols de molt bella factura per assolir el triangular amb claredat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut