Barça TV, amb els segons equips del formatiu de seccions

Barça TV, amb els segons equips del formatiu de seccions

Els partits dels B d’handbol i bàsquet es podran veure en directe per la televisió del FC Barcelona

Màxima activitat dels segons equips dels esports professionals. Els quatre equips B tenen competició i dos d’ells es podran seguir per Barça TV

El Càceres visita la Ciutat Esportiva

Diumenge a les 17 h i en directe per Barça TV, el Barça Lassa B de bàsquet tindrà una nova oportunitat de fer-se fort a casa davant el Càceres. Els blaugranes van caure a la pista extremenya per 95 a 73.

Els joves blaugranes cercaran un triomf que els allunyi de la part baixa de la taula, davant un Càceres que ocupa posicions de mitja taula a la sempre exigent LEB Oro.

Barça- Madrid en el pavelló d’handbol

El segon equip de l’handbol blaugrana rebrà, dissabte a les 16.30 h, Ikasa BM Madrid a la jornada 15 de la División de Honor Plata d’handbol. Els blaugranes ocupen la desena posició de la taula i els madrilenys són el cuer de la competició.

Serà una bona oportunitat de seguir el futur dels joves de l’handbol blaugrana, en directe per Barça TV.

A consolidar el liderat

El Barça Lassa B de futbol sala lidera, empatat amb ElPozo, la segona divisió de la LNFS, després de 16 jornades disputades. Ara el rival per mantenir aquesta lluita serà l’Elx, situat a la part baixa de la classificació.

En el partit de la primera volta els blaugranes van superar els il·licitans per 1 a 5 i ara cerquen un nou triomf per seguir consolidant el liderat.

La lluita per l’ascens

Els joves del Barça Lassa B d’hoquei patins estant jugant la segona fase de la Nacional Catalana que dona opció a l’ascens. Amb un triomf per 9 a 3 davant el Folgueroles la setmana passada, els blaugranes visitaran la pista del Caldes, diumenge a les 12.45 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut