Els Barça Legends jugaran un partit al Brasil

El directiu Pau Vilanova i l’exjugador Edmílson assisteixen a la presentació del partit contra la Seleção Pernambuco Legends, que tindrà lloc a Recife a l’abril del 2018

Els Barça Legends disputaran un nou partit el pròxim 14 d’abril del 2018 al Brasil davant la Seleção Pernambuco Legends, un combinat de llegendes locals de la regió format per jugadors que seran escollits per votació popular. Així s’ha anunciat en l’acte que ha tingut lloc aquest dilluns a Recife, capital de l’Estat de Pernambuco, que ha tingut una gran expectació de mitjans i que ha comptat amb la presència del directiu Pau Vilanova així com de l’exjugador Jose Edmílson.

L’enfrontament tindrà lloc a l’Arena de Pernambuco, un estadi de la ciutat de Recife, concretament a São Lourenço da Mata (Brasil), i que entre altres esdeveniments ha acollit la Copa Confederacions el 2013 o partits de la Copa del Món del 2014. Aquest partit té un significat molt especial, ja que suposa el primer matx del Barça a terres brasileres, tot i la connexió històrica entre el Club i el Brasil. 

Els integrants del rival dels Barça Legends al mes d’abril al Brasil, la Seleção Pernambuco Legends, seran escollits mitjançant el vot popular. D’aquesta manera, els aficionats podran votar els seus jugadors favorits, a partir del mes de gener, mitjançant el lloc web www.barcelonanobrasil.com.br. La convocatòria final es donarà a conèixer al març.  

El matx suposarà el quart del Chapi a la banqueta com a tècnic de la formació barcelonista. El debut de Ferrer es va produir el 2 de setembre en un enfrontament solidari contra els Manchester United Legends que va acabar amb un empat (2-2), amb gols de Luis García i Gaizka Mendieta. El segon partit del Chapi dirigint els Barça Legends va tenir lloc el 20 de setembre a Bulgària davant el Hristo Stóitxkov & Friends, i va acabar amb un resultat de 3-2 a favor dels locals. Pel que fa al tercer partit dels Barça Legends, es va celebrar l’11 de novembre a Moçambic, davant els Mambas Legends, i va concloure amb un 0-1 a favor del conjunt blaugrana gràcies al gol de Simao.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends són el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels en diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut