Arnold Schwarzenegger visita el Camp Nou

Arnold Schwarzenegger visita el Camp Nou

L’actor nord-americà ha aprofitat la celebració de l’Arnold Classic Europe que se celebra a Barcelona per visitar el Museu i les instal·lacions del Club

L’actor Arnold Schwarzenegger ha visitat aquest dissabte al matí el Museu del FC Barcelona i les instal·lacions del Camp Nou. Prèviament, el vicepresident de l’Àrea Institucional, Carles Vilarrubí, li ha entregat una samarreta blaugrana personalitzada a la Llotja presidencial. A la rebuda de Schwarzenegger al Camp Nou hi ha assistit, a part de Vilarrubí, el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca. El recorregut per les vitrines del Museu ha permès a Schwarzenegger descobrir tots els èxits del Club des de la seva fundació i gaudir dels espais interactius.

No és la primera vegada que l’actor aprofita una visita a Barcelona per apropar-se al Club. Precisament, fa exactament un any, ja va assistir a un entrenament del primer equip a la Ciutat Esportiva, en el qual es va fotografiar amb els diferents jugadors de la plantilla del FC Barcelona.

Schwarzenegger ha visitat les instal·lacions del Club aprofitant que se celebra l’Arnold Classic Europe a Barcelona per segon any consecutiu. L’actor ha posat una atenció especial a les Pilotes d’Or i a les Botes d’Or de Leo Messi que hi ha exposades al Museu, així com també a les Lligues de Campions assolides al llarg de la història per al FC Barcelona.

L’actor nord-americà ha assegurat que el “Barça té una gran historia amb el seu futbol que fa, que és increïble”. “Té jugadors de molt talent i estar aquí al Camp Nou, veure els seus trofeus i els vídeos de les grans victòries és fantàstic i un regal”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut