Activitats per als aficionats prèvies al Clàssic per celebrar el doblet

Activitats per als aficionats prèvies al Clàssic per celebrar el doblet

El Club ha preparat diverses accions lúdiques perquè tothom que ho desitgi pugui celebrar la consecució de la Lliga i la Copa del Rei, les quals també tindran com a protagonista Andrés Iniesta

Diumenge es juga el Clàssic en el primer partit que es disputa al Camp Nou després que l’equip certifiqués el títol de Lliga la setmana passada a Riazor i que sumés el vuitè doblet de la història del Club. Per aquest motiu el FC Barcelona ha preparat un munt d’activitats lúdiques perquè els socis i aficionats puguin celebrar aquest doblet com es mereix.

Al recinte del Camp Nou hi haurà instal·lats quatre photocalls amb dissenys vinculats a les victòries aconseguides a la Lliga i a la Copa del Rei i també dedicats al capità Andrés Iniesta, que ha anunciat la seva marxa després de 21 anys al Club, 16 dels quals com a jugador del primer equip.

Gràcies a uns monitors, qui ho desitgi també podrà personalitzar les seves fotografies i les podrà penjar a les xarxes. Els tradicionals pintacares també estaran presents amb una nova iconografia: la paraula CAMPIONS, el símbol d’infinit d’Iniesta i les dues copes.

Per arrodonir-ho, la música i la dansa posaran el toc d’animació a la jornada. Una banda de vuit músics i quatre professionals del freestyle divertiran els assistents en la prèvia del matx.

Homenatge als guanyadors de la Youth League

A dins de l’Estadi també es respirarà ambient de celebració. L’esdeveniment estrella serà l’homenatge a l’equip del Juvenil A, que recentment s’ha proclamat campió de la UEFA Youth League. Els joves dirigits per García Pimienta rebran el reconeixement públic del Club i de l’afició davant d’un Camp Nou preparat per a les grans ocasions.

I perquè la festa no s’aturi, pels videomarcadors de l’Estadi es podrà veure un vídeo commemoratiu del doblet, i a les diferents pantalles que voregen el terreny de joc també es farà menció de les fites esportives. Un diumenge de Clàssic diferent en què tothom està convidat a gaudir dels èxits esportius de la temporada.

Un doble estrella Michelin a la Llotja President Suñol

El Clàssic també tindrà un convidat especial a la Llotja President Suñol, continuant la iniciativa de convidar destacats restauradors catalans i entitats del món de la cuina catalana que el Club realitza en col·laboració amb la Penya Gastronòmica del Barça. En aquesta ocasió el cuiner que oferirà les seves propostes és Paco Pérez, del restaurant Miramar de Llançà, que compta amb dues estrelles Michelin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut